Among us: Wie is de verrader?

Net als Fall guys is Among us ook een spel dat twitch heeft overgenomen. Heel veel grote streamers spelen het met elkaar en het is een erg leuk spel om naar te kijken. Het is een party game en leuk om met vrienden te spelen.

In het spel heb je 10 mensen die er voor moeten zorgen dat ze het overleven op een ruimteschip door taken te doen maar er zijn ook twee verraders. Die ervoor moeten zorgen dat de crewmates het niet overleven.

Als je een crewmate bent moet je proberen je taken te doen. Zoals benzine in de tank gooien of draadjes aan elkaar koppelen. Als iedereen zijn taken doet winnen de crewmates het spel. Maar de impostors kunnen ook mensen vermoorden. En als het lichaam wordt gereport dan moet er worden gediscusieerd wie hem heeft vermoord. En degene die de meeste stemmen krijgt gaat dood. En dan wordt laten zien of het een verrader of een crewmate was. Als alle impostors dood zijn dan winnen de crewmates.

De impostors kunnen winnen door iedereen te vermoorden. Je kan iemand vermoorden als je dicht achter hem loopt. Als je een kill maakt moet je wel even wachten voordat je weer een kill kan maken. Als je met zijn tweeen nog levend bent als impostor tegen twee crewmates dan win je. Want dan de crewmates zijn dan nog met te weinig om te kunnen winnen. De impostors kunnen ook winnen door te saboteren. Als ze bijvoorbeeld het zuurstof saboteren en de crewmates zijn te laat om het op te lossen winnen. De imposors kunnen veel dingen saboteren zoals de lichten zodat de crewmates niks meer kunnen zien. Of andere dingen waar de cremates meer taken moeten doen. De impostors kunnen ook weg venten in luiken en dan naar een ander luik teleporteren. Iedereen kan ook een spoedvergadering roepen en dan komt iedereen bij elkaar om verdachte dingen te laten zien.

Het spel wordt door veel streamers gespeeld en is leuk om met zijn tienen te spelen. En met andere vrienden of met mensen online. In de game heb je 3 verschillende maps waarvan 1 klein 1 middelmatig en de laatse het grootst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *