Animal crossing: New Horizons

Animal Crossing is al een tijdje een bekende reeks van nintendo. Op de Nintendo switch hebben ze Animal Crossing: New Horizons uitgebracht. In het spel begin je op een onbewoond eiland en je moet proberen dat eiland groter te maken en meer bewoners te krijgen. Je begint met je eerste stappen van het eiland. Je hebt een baas die heet Tom Nook waar je alle dingen kan vragen en hij geeft je opdrachten waarmee je je eiland kan vergroten. Je begint het spel ook met 2 andere willekeurige bewoners en je begint in een tent. Je kan later je tent upgraden naar een huis.

In het spel heb je veel crafting mogelijkheden en veel gereedschap dat je kan gebruiken zoals bijlen waarmee je hout kan hakken een hengel waarmee je vissen kan vangen of een net waarmee je insecten kan vangen. Je eiland wordt steeds groter hoe meer je speelt je krijgt later een museum kampeerplek en nog andere dingen. Je kan ook online met je vrienden spelen door het vliegveld. Door nieuwe bewoners te krijgen kan je ook naar andere eilanden vliegen en de bewoners vragen of ze naar jouw eiland komen.

Het spel is erg relax en ontspannend om te spelen je kan alles op je eigen tempo doen en rustig je eiland verbeteren ik heb er veel plezier mee met het spelen en ik geef het een 8.5/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *