Apex Legends de Battle Royale met een vleugje andere games

Laatst is er een nieuwe Battle Royale uitgebracht: Apex Legends. Het is een First Person Shooter met verschillende karakters die je kan kiezen en die hebben verschillende abilities en specials.
Apex Legends is een mix van verschillende games het is een beetje van Overwatch gestolen met die karakters en verschillende abilities en specials. Maar in Overwatch heb je wat meer karakters. In Apex Legends heb je 8 verschillende karakters met verschillende abilities waar ik later meer over ga vertellen. Het Battle royale is ook van PUBG of Fortnite.

Apex Legends heeft in korte tijd veel spelers gehaald. Er zijn een paar redenen wat het spel zo goed maakt. 1. Het is een teamspel 2. Het heeft een heel goed schiet gevoel. 3. Je kan goed communiceren zonder te praten. Dat maakt het zo goed. Het spel begint met dat je in een team van 3 karakters gaat kiezen eerst mag nummer 1 kiezen dan 2 en dan 3. Dan heb je ook aandacht op wat andere teamgenoten kiezen en focus je niet alleen op je zelf. Daarna is er 1 iemand de Jumpmaster en die kiest waar je met het hele team naartoe gaat. Als je laag bent kan je ervoor kiezen om alleen naar een plekje te gaan zodat je de spullen voor jezelf hebt.

Daarna moet je zien spullen te vinden. Je hebt heel veel spullen wapens, armor, healing, scopes, munitie, grip, extended mags en nog veel meer. Je kan die spullen delen met je team door ze aan te wijzen. Daarna moet je zien te overleven door iedereen die je ziet neer te schieten of gewoon wegrennen. Het schietgevoel is heel fijn en dat vinden veel mensen het beste aan dit spel.

Je hebt 8 verschillende karakters voor 2 moet je betalen. Je hebt een karakter die kan healen. Een karakter die een schild kan neerleggen. Een met een grapling hook. 1 met een smookgranaat. 1 die kan kijken waar mensen zijn geweest en nog veel meer.

CIJFER: 9/10

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *