Assassins creed odyssey

Assassins creed odyssey is een spel dat zich afspeelt in de tijd van de oude Grieken. Het is een RPG je moet dus over Griekenland missies voltooien vijanden verslaan dingen zoeken en vernietigen en nog veel meer. Je begint het spel op het eiland Kephelonnia waar je kleine missies moet spelen en tegen een paar kleine bazen moet vechten. Uiteindelijk moet je een boot hebben. Daar moet je iemand bevrijden uit de handen van de Cycloop.

Als je de boot hebt kom je in de grote wereld waar je oorlogen kan uitvoeren. Gevechten houden met je boot dieren jagen. Als je weggaat ga je eerst naar Megaris toe dat is een land van de Athenen. Je gaat samen met de Spartanen dat land veroveren door Bazen te verslaan oorlogsspullen verbranden en de leider vermoorden. Als je dat hebt gedaan kom je bij een grote oorlog waar je moet proberen zo veel mogelijk Athenen moet zien te doden. Het is erg lastig want aan het einde moet je tegen een hele sterke baas vechten.

Je moet dus in het spel proberen om zoveel mogelijk landen te veroveren en veel bazen verslaan. Je hebt ook veel missies waar je een bepaalt iemand moet vermoorden. Ook proberen Bounty Hunters jou te doden voor geld. Dus je moet altijd uitkijken voor Bounty Hunters.

In Assassins creed odyssey heb je veel verschillende wapens, bogen en armor. Je hebt speren, zwaarden, steekwapens en nog meer. Je kan alles upgraden en sterker maken bij een Blacksmith. Je kan ook nieuwe mensen aannemen voor je boot dan moet je achter een vijand sluipen en dan kan je hem recruiten zo kan je veel mensen recruiten voor je boot. Je kan je boot ook upgraden.

Je hebt ook nog abilities. Je hebt drie soorten abilities. 1 is hunter voor je pijl en boog dat je bijvoorbeeld meerdere pijlen tegelijk schiet of dat je kan inzoomen. 2 is warrior dat is gewoon vechten. Je hebt dan bijvoorbeel de Sparta kick waarbij je iemand ver schopt of een abilitie waar je iemands schild weggooit. Als laatste heb je Assassin abilities. Je kan dan bijvoorbeeld achter iemand sluipen en killen of je hebt gif op je wapens.

Het spel heeft veel verschillende dingen om te doen en de wereld is enorm. Het spel is soms wel best lastig maar wel heel leuk. De gevechten en oorlogen zijn heel leuk en om bijvoorbeeld een heel fort over te nemen is ook heel cool ik geeft het een 9.5/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *