Assassins creed Valhalla wat weten we tot nu toe?

Laatst is de trailer van Assassins Creed Valhalla uitgekomen. Het is een nieuwe Assassins creed die dit keer in de tijd van de vikingen afspelen. Waar het spel zeer waarschijnlijk zich zal afspelen in Scandinavië. Ook gaat het verhaal zich waarschijnlijk in Engeland zal afspelen je zag in de Trailer ook een koning van Engeland die oorlog wilde. Het spel heeft ook weer boten die je ook had in Assassins creed Odyssey.

In de trailer zag je dat de vikingen Engeland probeerden te veroveren. Dus misschien is het de missie om Engeland over te nemen. In de trailer zag je aan het einde een paar dingen je zag een man met een capouchon op ik denk dat hij nog invloed gaat krijgen op het spel. En je zag de hidden blade in de arm van de Viking waarmee hij een soldaat mee vermoorde.

Veel mensen hebben na het zien van de trailer veel kritiek geleverd omdat het niet een echte originele Assassins creed is. Er zit weinig “Assassin” in. Het is nu meer een echte RPG geworden. Ik vind dat eigenlijk wel leuk en kijk er erg naar uit.

De trailer werd afgespeeld in RTX dat is een nieuwe functie waardoor het spel er levens echt eruit ziet. De nieuwe Xbox heeft dat en het ziet er erg mooi uit. Het spel wordt waarschijnlijk op de Xbox series x en de PS5 pc en Google Stadia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *