Call of duty: Black Ops IIII: call of duty met een hele nieuwe mode

Er is net een nieuwe Call of duty uitgekomen: Call of Duty Black Ops 4. Het spel heeft een nieuwe gammode: Blackout. Dat is battle royale. Het lijkt heel erg op PUBG(ook een battle royale game). Je vind iets minder wapens en je kan allemaal armor vinden, healing en dingen voor op je wapen zoals: vizieren, supressors en nog meer dingen. Het is een hele grote map en er zijn veel plaatsen bij veel plekken zijn ook zombies die hebben zelf ook loot maar ze zijn wel sterk. Je hebt heel veel verschillende wapens zoals: Assault rifles, rocket launchers, SMG’s en nog veel meer.

Er is natuurlijk een storm waarvoor je uit moet kijken en je hebt heel veel voertuigen zoals: Quads, vrachtwagens, boten, helikopters en nog veel meer.
Het is heel leuk je kan het met zijn vieren spelen en je kan geen solo’s of duo’s spelen. Er zijn in totaal 14 plaatsen die een naam hebben. maar ik geef je 1 tip dat is om niet naar 1 van deze plaatsen te gaan maar naar een klein dorpje of een tankstation. En er zijn ook supply drops met hele goede wapens

Multiplayer

Je hebt natuurlijk ook de multiplayer met de modes: TDM, domination, Kill confirmed. En je hebt ook nog control dat is een soort war van cod ww2. Je kan tussen verschillende karakters kiezen met verschillende granaten en specials. En dan heb je ook nog verschillende klasses daar kan je wapens die je wilt instellen. Je hebt meer klasses dan eerst. En je kan veel meer dingen op je wapen stoppen en heel veel upgrades doen. Sommige velden zijn van de oude Call of Duty’s maar dan een beetje aangepast. Er zijn natuurlijk ook nieuwe velden maar er zijn dus ook oude velden. Je kan nu ook je HP zien linksonder in beeld dat was eerder nog niet. Tijdens een potje kan je jezelf heel snel healen. Je hebt verschillende granaten. Niet allemaal zijn ze granaten. De een heeft flashbanks de ander weer seekers elk karakter heeft iets anders. Je hebt nu ook een hond hij kan mensen opsporen en dan uitschakelen maar dat gaat heel snel en de hond heeft veel HP.

Cijfer: 8.5/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *