Call of Duty: Warzone

Call of Duty heeft laatst een nieuwe gratis Battle Royale modus toegevoegd aan Call of Duty Modern Warfare. Je kan hem gratis spelen zonder dat je CoD Modern Warfare moet hebben.

Ik vind Warzone een van de beste Battle Royales die er is samen met Apex Legends. Maar deze Battle Royale heeft een paar speciale dingen.

Als je het spel start kom je eerst in een lobby terecht waar je gewoon kan vechten voor de match om in te komen. Als je in het vliegtuig zit heb je veel opties waar je naartoe kan. Je kan ook gelijk zien waar de eerst cirkel is. Deze Battle Royale is niet met 100 man maar met 150 man. Dus je hebt meer gevechten en een grotere map.

Als je land heb je veel verschillende wapens. Je begint altijd met een pistool dus als je land kan je gelijk schieten. Je kan armor vinden en veel andere killstreaks en granaten. Je speelt met zijn drie├źn dus het is handig om bij elkaar te blijven en elkaar wapens en spullen te geven. Wat je ook kan vinden is geld met geld kan je killstreaks kopen of andere handige dingen of je teamgenoten reviven. je kan je gel besteden bij kleine winkeltjes die zijn overal verspreid.

Als je dood gaat dan ben je nog niet helemaal dood. Je gaat dan naar de Gulag. Dat is een gevangenis waar je een 1v1 moet doen. Je krijgt altijd een pistool, revolver, deagle of shotgun en als je wint respawn je weer met niks. Als je de 1v1 hebt verloren dan is het ook niet afgelopen als je teamgenoten nog levend zijn. Die kunnen je als ze genoeg geld hebben laten respawnen bij een van de winkeltjes.

Je hebt ook nog Contracten of bounty’s dan moet je een speciaal iemand elimineren of je moet een bepaald gebied veroveren daar krijg je geld voor en je kan zien waar de volgende cirkel is. Als je een bounty voltooid dan krijg je voor de volgende bounty 40% extra geld.

Verder heb je ook nog voertuigen. Zoals quads, auto’s, vrachtwagens en zelfs een helikopter. Ze staan verspreid en je kan op de map zien waar ze zijn maar dat betekent dat vijanden ook op de map kunnen zien dat jij erin rijd

Ik vind het een erg leuk spel omdat er veel te doen is en je niet altijd dood bent. Er zijn veel verschillende wapens en ik vind het idee met het geld wel leuk, maar de map is wel erg open dus je kan makkelijk gesniped worden. Ik geef heet spel een 8,5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *