De toekomst van Overwatch

Overwatch is al lange tijd een populaire game maar steeds meer mensen stoppen ermee. Dat komt omdat veel mensen vinden dat de game frustrerend is en er weinig updates komen.

Op dit moment is het annirversary event bezig met veel leuke skins maar veel mensen vinden dat het elk jaar hetzelfde is. En nu Valorant is uitgekomen ziet het er niet goed uit voor Overwatch. Veel spelers in de Overwatch League gaan weg om Valorant te spelen. Blizzard heeft ook gezegd dat Echo de laatste hero is in Overwatch 1. En er komen waarschijnlijk geen grote updates meer uit misschien nog een nieuwe map.

Overwatch 2 is ook aangekondigt maar dat is ook alles er is nog niks van een releasedatum. Er is wel wat gameplay laten zien maar verdere informatie hebben we niet echt.

In de Overwatch league gaat het met sommige teams niet erg goed spelers stoppen ermee of teams zetten spelers uit hun team.

Veel spelers raken gefrusteerd door het spel en gaan onaardig doen tegen teamgenoten of worden boos op iemand. Het spel heeft veel cc (crowd control) dat zijn stuns zoals Mccree’s flahbang of Mei’s freeze. Je kan dan vaak niks doen en gaat dood dat vinden veel mensen frustrerend.

Ik vind de game nog wel leuk en heb er veel plezier in maar ik zie de laatste tijd dat veel bekende overwatchspelers het niet leuk vinden worden en iets anders gaan spelen. Misschien moet er iets gebeuren met de game meer updates of een release datum geven voor Overwatch 2 want het ziet er niet goed uit voor het spel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *