Destiny 2: Schiet tegen robots en monsters in het hele universum

Destiny 2 is een shooter waarbij je robots en monsters moet verslaan. Als eerst moet je uit drie verschillende personages: Hunter, warlock en titan. Destiny 2 is een RPG(Role Playing Game) dat houdt in dat je een poppetje kiest en kan upgraden. Het si een verhaal waar veel planeten zijn overgenomen door de slechteriken. En er is een apparaat gericht op de zon als die afgaat dan ontploft de zon en gaat de aarde ook kapot je moet allemaal missies spelen om die vijanden uit te schakelen en het apparaat kapot te maken. Daarbij heb je verschillende bazen en soms ook hordes van klein robotjes. Je kan de missies met meerder mensen spelen.

Er zijn ook heel veel mensen die je niet kent maar gewoon rondlopen. Je kan dan public events doen dat moet je een opdracht doen en vijanden uitschakelen met andere mensen. Je hebt allemaal verschillende vijanden sommige zijn robots sommige zijn grote monsters maar die vechten ook tegen elkaar. Voor missies kan je ook allemaal spullen krijgen. En natuurlijk heb je een eindbaas genaamd ghaul je moet een hele lange missie spelen van bijna 2 uur om de eindbaas te verslaan. Die missies kan je op verschillende planeten spelen zoals: Io, Nessus, Titan en natuurlijk de aarde je krijgt meer planeten als je de uitbreidingen koopt. Er zijn in totaal 3 uitbreidingen als je ook de laatste uitbreiding koopt kan je level 50 worden als je geen uitbreidingen koopt kan je tot level 20 komen.

Je hebt verschillende soorten wapens shotguns, auto rifles, pulse rifles, hand cannons en nog veel meer. Ze zijn in verschillende varianten common, uncommon, rare, epic, legendary. Je hebt ook verschillende armor helmen, schoenen, buik bescherming en nog meer. Er is ook adventure  dat zijn korte verhaaltjes waarbij je een missie moet spelen daar krijg je veel spullen van. Je kan ook raids spelen dat zijn hele lange missies die onge veer 1,5 tot 2 uur duren.

Online

Online spelen kan ook met dezelfde wapens en dezelfde karakter. Je kan verschillende dingen doen. Clash dat is eigenlijk gewoon team deathmatch. Je kan control doen dat is gewoon domination. En je kan countdown doe en dat is Search en destroy. Het is vier tegen vier en mensen hebben verschillende wapens voor sommige wapens moet je speciaal ammo vinden dat ligt op de grond en je hebt ook nog heavy ammo voor rocket launchers en zwaarden die kan je vinden op de muren en als je iets pakt moet je een minuut wachten tot nog een lading.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *