Destiny 2 een universum met veel vijanden

 

Destiny 2 is een spel waarbij je over het hele universum missies moet spelen en vijanden verslaan. Destiny is een MMORPG. Je speelt op heel veel planeten waar je missies kan spelen. Die missies kan je spelen met drie soorten karakters. Je hebt de titan die heeft de messte HP en is iets slomer. Dan heb je de Hunter die is snel en sluw maar heeft iets minder HP. En de Warlock heeft magie en zijn abilities zijn daar op gebaseerd. Als je missies speelt dan level je en krijg je nieuwe wapens en armor. Je hebt veel verschillende soorten rassen van vijanden. Vaak heeft er een ras de macht over 1 planeet.

Wapens bestaan uit drie vakken in het eerste vak heb je je Primary weapon dat is je wapen die je vaak gebruikt meestal een Automatic rIfle of een Scout rifle. Daarna heb je je secondary weapon. Je kan in dat vakje ook en primary weapon stoppen maar het is vooral bedoeld voor shotguns, fusion rifles en andere speciale wapens. Dan heb je nog je Super wapen dat is een Rocket Launcher, een zwaard of een grenade launcher. Die doen veel Damage maar je hebt er niet veel kogels van dus het is handig voor een grote baas of een grote groep vijanden. Voor elk soort wapen heb je speciale ammo nodig. Van de primary weapons heb je vaak het meeste ammo en heb je niet te weinig. Van de Secondary Ammo heb je vaak niet heel veel maar je gebruikt ze vaak voor grote bazen. Shotguns kunnen namelijk veel schade doen. Als laatste heb je de special ammo daar kan je niet veel van vast houden maar doen veel damage.

In Destiny kan je ook strikes en Raids spelen dat zijn soort mega missies die lang duren en met 3 tot 6 man speelt. Als je het haalt dan krijg je veel beloningen. Je hebt ook een online modus in Destiny dat heet de Crucible je hebt daar 2 teams van 6 die tegen elkaar vechten. Je hebt domination en deathmatch. Ook heb je nog een andere Online modus dat heet de Gambit. Dat is 4 tegen 4, maar je moet niet tegen elkaar vechten maar tegen monsters. Je hebt elke keer een ander ras. Als je een monster doodt dan laat hij een driehoek ding achter en die dingen moet je inleveren. Als je daar van genoeg hebt ingeleverd dan moet je de eindbaas verslaan en dan heb je gewonnen.

Je hebt veel missies die je kan spelen omdat de planeten heel groot zijn. Je hebt kleinere missies die snel gaan maar je hebt ook grote missies bijvoorbeeld de hoofdmissie waarbij je overal naartoe moet gaan om die te voltooien. Nu heb je ook veel uitbreidingen die je kan spelen. Waarbij je nieuwe mensen leert kennen. Destiny is een MMO dat houdt in dat je andere mensen kan tegenkomen en je kan daarmee samen spelen. Het spel is heel leuk met vrienden.

Je hebt ook een bepaald powerlevel. Daar kan je zien hoe sterk je bent gemiddeld. De powerlevel van je wapens en armor worden hoger als je meer speelt. Je kan je wapens ook upgraden en sterker maken. Ze hebben dan meer range of snellere reload time.

Het spel is leuk om met meerdere te spelen en veel missies te doen. En grote gevechten te komen.

Cijfer: 9/10

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *