F1 2020 een nieuwe racegame met veel nieuwe mogelijkheden

Laatst heeft Codemasters weer een nieuw F1 spel uitgebracht voor pc, ps4, xbox en stadia. De game heeft 2 nieuwe banen: Het bochtige circuit van Zandvoort en de baan met lange rechte stukken Hanoi. Ondanks dat het hele F1 seizoen is veranderd zitten alle circuits die officieel in het seizoen zaten er gewoon in. De circuits die later bij de kalender zijn toegevoegd zoals: Mugello, N├╝rburgring, Imola, Portimao die komen niet in de nieuwe game heeft codemasters bevestigd.

In de game heb je veel nieuwe racemogelijkheden. Je hebt zoals in de vorige game de career mode waar je als coureur je weg omhoog moet werken. Je kan nieuwe contracten tekenen je auto upgraden en bij steeds bij betere teams rijden het is een leuke ervaring om van F2 naar de top van F1 te rijden.

Je hebt nu ook de my team modus waarbij je een eigen team moet maken en je auto steeds beter maken. Je bent de baas van het team maar tergelijkertijd ook een coureur. Aan het begin moet je een motorleverancier kiezen en een tweede coureur je kan kiezen uit een paar F2 coureurs die je ook salaris moet geven hetzelfde geld voor de motor die moet je ook betalen. Dus je moet erg letten op je geld. Je kan je auto upgraden met geld en geld krijg je door sponsoren. Sponsoren geven missies die je moet voltooien in een seizoen en dan krijg je extra geld. Later kan je ook nieuwe motorleveranciers en nieuwe coureurs aanschaffen. Alle coureurs hebben net als fifa een rating die rating is een algemene rating van alle andere ratings. Je hebt een rating voor ervaring, inhalen en nog andere dingen het gemiddelde daarvan is de coureurs algemene rating. En zo kan je zien welke coureur goed is.

Verder kan je online spelen ranked of unranked. Of je kan gewoon time trails doen. Het is een erg leuk spel om met een stuur te spelen en je kan dan gewoon rustig en ontspannend rijden. Je hebt nu ook in het spel een battle pass waarmee je moet rijden om een hogere tier te worden.

Cijfer: 8/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *