fortnite battle royale: HALLOWEEN update nieuwe mode veel nieuwe wapens en nog meer

Het is Halloween en bij Fortnite is er een heel grote update gekomen ik ga er over vertellen. Er is een trailer. In de trailer is te zien dat het vliegende eiland ontploft en in allemaal stukken is gedeeld. En je ziet van de nieuwe gamemode met zombies. De zombie gamemode is gewoon battle royale maar dan met zombies. Er zijn soort van paarse kubussen verspreid over het veld en daar komen zombies uit. Bij corrupted areas zijn er meer zombies. Je hebt verschillende zombies zwakke en sterke hoe beter hij is hoe betere loot hij dropt. Als je een zombie dood dan krijg je shield erbij. Je kan de kubussen waar de zombies uitkomen ook slopen. volgens mij wil epic games reclame maken voor save the world want het is nu 50 procent korting

Wapens

Er zijn een paar wapens gekomen en aangepast. Er is nu een nieuwe revolver. Hij kan zes keer schieten en doet 35 damage. De kogels schieten snel achter elkaar. Ze zijn er in uncommon, rare en epic. De crossbow is ook weer toegevoegd. Het heeft oneindig kogels en er passen zeven pijlen in het magazijn. Hij doet 40 damage op het lichaam en headshot 80. Hij doet 4x zoveel damage tegen zombies. Als je nu met de hand cannon tegen een muur schiet gaat de muur in 1 keer kapot maar tegen spelers doet hij iets minder damage. De rocket launcher is nu een pompoen launcher.

In playground zijn nu veel minigames zoals piratenschip gevecht en je kan je bouwskills verbeteren en je hebt een firing range waar je poppen moet neerschieten. En alles in de vending machines zijn gratis.
Er zijn ook wat nieuwe dingen gekomen bijvoorbeeld een huis in  fatal fields. Je kan nu in alle games je glider opnieuw deployen. Verder zijn er nog wat aanpassingen met de storm.

One Reply to “fortnite battle royale: HALLOWEEN update nieuwe mode veel nieuwe wapens en nog meer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *