Fortnite battle royale: Loot lake veranderd nieuwe port a fortress en nog meer

Hij is er al lang de grote rare paarse vierkante kubus. Maar nu is hij weg laatst is hij soort van gesmolten in loot lake. En niemand weet waarom. Loot lake is nu helemaal paars en als je erop springt dan stuiter je maar het is niet zo als je erop schiet dat de kogels dan terugkomen. Maar explosieven zoals grenades, rocket launcher en c4 stuiteren wel. Het is daar heel populair maar niemand weet wat het moet voorstellen. Sommige zeggen dat het misschien een vulkaan, andere zegeen dat het een stad wordt en anderen zeggen weer andere dingen.

Port-a-Fortress

Er is laatst ook een nieuwe item uitgekomen de port-a-fortress dat is een legendary variant van de normale port-a-fortress. Alleen dan groter en met bouncers. Hij ziet er zo uit:

De nieuwe prot a fortress is handig in 50v50 je kan er maar 1 meenemen in een slot. En er is in playground een spiky stadium gekomen dat is een stadion waarin je leuke spellen kan doen. dat ziet er zo uit:

En de close Encounters mode is teruggekomen dat is alleen met shotguns en jetpacks. Het was eerder eruit gehaald omdat iedereen een skybase ging maken. Maar omdat nu de storm dingen die gebouwd zijn kapot maakt kunnen mensen geen skybase meer maken. En er was een nieuwe soaring solo’s eerst was er soarings 50’s maar nu ook in solo mode en het is heel leuk.

Season 5 is ook al bijna afgelopen en ik heb geen idee wat er gaat gebeuren maar ik hoop heel veel. Ik denk iets met loot lake en misschien met iets anders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *