Fortnite battle royale: mysterieuze vlinder en einde van kevin

Er was laats weer een groot live event net als de raketlancering in season 4. Wat er gebeurde: De kubus werd geboren in season 5 week 7 hij rolde de hele map rond en liet krachtvelden achter waar je in kon zweven. Toen hij bij loot lake was smolt hij in het water later kwam hij weer tevoorschijn toen het eiland vloog met de kubus eronder. En nu is hij heel veel gaan draaien en toen kwam iedereen in een andere dimensie. Daar kwam er een vlinder en die vloog op je af en toen ging je weer terug naar de fortnite wereld. En toen was leaky lake helemaal veranderd in een paradijs. Er zijn nu wel challenges voor de cube kevin. Ik heb geen idee wat er is gebeurd het kan ook misschien met de raket te maken hebben uit seizoen 4. De cube begon ook heel erg te smelten aan het begin. Maar ik weet niet wie dit heeft gedaan. Verder zijn er geen map veranderingen.

wapens en nieuwe spullen

Laatst zijn de ballonnen uitgekomen. Je kan er mee zweven en de highground pakken je kan vijf ballonnen tegelijk gebruiken. De dual pistols, semi auto sniper en de guided missles zijn weggegaan. Ik denk omdat ze niet vaak werden gebruikt terwijl de dual pistols beetje bij beetje populairder werden. Ze zijn er nog in Playground. De rocket launcher zijn beter geworden ze doen meer structure damage. Er is nu in elke game mode glider re-deploy dat is als je van grote afstand valt kan je nu je glider weer aanzetten.

De halloween gamemode is weg maar disco domination is er nog. Er komen waarschijnlijk nieuwe gamemodes uit. En er komt een nieuw wapen. De Heavy assault rifle een soort AK-47 hij stond bij het nieuws ik denk dat het een heel goed wapen wordt. Het wordt een best OP wapen denk ik en het komt in legendary en epic variant

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *