Fortnite Battle royale veel nieuwe wapens/items en gamemodes

Er zijn veel dingen toegevoegd aan fortnite. Er zijn een paar wapens toegevoegd, er is een trap toegevoegd en nog een item. Ik ga hier over vertellen.

Nieuwe items

Als eerst is er een nieuw wapen toegevoegd de Heavy Assault Rifle. Ik had als eerder verteld dat hij kwam maar nu is hij uit. Het wapen schiet langzamer dan de normale Assault Rifle en heeft een kleiner magazijn. De rare Heavy AR doet 44 de epic 46 en de legendary 48. Hij doet veel damage en is heel accuraat. De Mounted Turret is ook toegevoegd dat is een legendary trap die ongelimiteerde ammo heeft hij schiet snel en doet 40 damage. Maar je staat wel stil dus je kan makkelijk gesniped worden. Als je teveel achter elkaar schiet dan raakt hij overhit en dan moet je wachten tot je weer verder kan schieten.

Glider re-deploy was eerst uitgeschakeld maar nu is het weer terug maar dan generfed. Als je re-deployd dan ga je nu slomer als je je glider deployd. En je kan nu damage doen in de lobby tegen players maar ze komen niet lager dan 1hp.

Er is ook dynamite gekomen hij doet 70 damage tegen spelers en 800 structure damage. Hoe langer je hem in je hand houdt hoe korter het duurt tot de ontploffing. Maar als je hem te lang in je hand houdt ontploft hij.
En er is een gamemode met alleen oude wapens: Wild West. Je kan er Six Shooters, Hunting Rifles, Pump Shotgun en de Dubble Barrel Shotgun. Je kan er deze items vinden

  • Campfire
  • Bandages
  • Medical Kits
  • Dynamite
  • Slurp Juice

En er is als laatst de nieuwe pump shotgun. De pump shotgun deed eerst 80 en 85 damage maar nu is het 95 en 100.  Er zijn nu ook nieuwe pumps de epic en de legendary die doen 105/110 damage dat betekent dus dat de legendary 220 damage doet. En de dubble barrel shotgun is verwijderd van grond loot. En er is een gamemode 20v 20 en de eerste die bij honderd kills is wint de match je respawnt.
Er is nu ook gifting waar we zo lang op hebben gewacht je kan iets voor iemand kopen of aan iemand geven. Je kan 5 cadeaus’s per dag geven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *