Fortnite Battle royale: Quadcrasher, Quad launcher en nog veel meer

Na het begin van seizoen 6 zijn er veel updates gekomen. Ik begin met de nieuwe Quad crasher het is een quad en hij kan een soort van vliegen. Hij kan boosten. En de herlaad tijd van dat boosten is 3 seconden. Als je boost dan ga je door gebouwen heen die je onderweg tegenkomt en breekt alles. Als je in de lucht ben en dan boost dan vlieg je ven maar als je dat de hele tijd doet dan vlieg je heel hoog.

t

Nu gaan we verder met de quad launcher. Het is een wapen met vier raketten. 1 raket doet 80 damage. Als je de raketten schiet dan gaan ze iets naar beneden. Het is niet zoals bij de rocket launcher dat de raket recht gaat. De Quad Launcher schiet best wel snel achter elkaar. Ik vind hem een beetje overpowerd. Er is een ook een nieuwe trap gekomen de chiller het is een trap waarbij je ijsvoeten krijgt en heel erg glijdt. hij is leuk voor stunts of om tegenstanders te trappen.
Er zijn ook een paar dingen weggegaan. De shadow stones waren een tijdje uit het spel maar ze zijn weer teruggekomen. De lmg, c4, bouncers zijn allemaal weggegaan. Je kan ze alleen nog in playground krijgen

 

Loot lake

Het vliegende eiland van loot lake is nu bij 6 van de 7 corrupted areas geweest hij is nu wel een rondje gegaan maar hij moet nog naar het midden. Mensen zeggen dat er daar iets gaat gebeuren. Ik denk dat hij op 18 oktober komt. Een nieuwe event. Er is nu ook een limited timemode: Disco Domination. Je moet daarbij een paar punten innemen door te dansen als je dat punt hebt dan is hij van jou team. Hoe meer punten je hebt hoe meer punten je krijgt. Wie het eerst bij de honderd punten is wint. Het zijn in teams van 32 vs 32. En je respawnt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *