Fortnite: season 7 een nieuw seizoen met veel kou

Seizoen 7 is er. Het is in een winter thema. En er is een grote map update gekomen. Ik ga er veel over vertellen.

De map van Fortnite is veel veranderd. Het is een groter eiland geworden. Er is wat aan de zuidwest kant aangekomen een grote ijsberg. En heel veel sneeuw. Er zijn drie nieuwe plaatsen: Polar peak is een basis in een ijsberg, Happy Hamlet is een groot dorp en Frosty Flights dat zijn Depots met vleigtuigen. Er is een groot meer gekomen en als je erop komt dan bevriezen je voeten. Greasy Grove en Flush Factory zijn weg gegaan

Verder is er niks met de map gebeurd. Er zijn nu ook ziplines daarmee kan je snel van de ene naar andere plek als je op de zipline bent kan je gewoon schieten. En er zijn nu vliegtuigen. Ze hebben 5 zitplaatsen 4 op de vleugels en 1 piloot. Je kan schieten maar het kan overhit raken. En het heeft een boost. En alles wat hij aanraakt dat vernietigd hij. Je kan er omstekop mee en op zijn zijkant vliegen.

Battle pass

Er is natuurlijk ook een nieuwe battle pass die laat ik nu zien.

Tier 1 – 7

Tier 8 – 15

Tier 16 – 23

Tier 24 – 31

Tier 32 – 39

Tier 40 – 47

Tier 48 – 55

Tier 56 – 63

Tier 64 – 71

Tier 72 – 79

Tier 80 – 87

Tier 88 – 95

Tier 96 – 100

zoals je ziet zijn er nu wapen en vliegtuigen skins.

Er zijn ook dingen weggegaan:

  • Shadow Stones
  • Port-a-Fort
  • Chiller
  • Clinger
  • Double Barrel Shotgun
  • Shockwave Grenade

En er is iets nieuws Creative dat is een gamemode waarbij je je eigen eiland kan bouwen. Of een parkour maken of een stad. Of kastelen je kan alles doen wat je wilt. Je kan zelf kiezen wat je in kisten doet of in Lama’s.
Als je nu in de lucht gaat met ballonnen kan je nu wapens of healing gebruiken. En de Thermal scoped AR en de normale Scoped AR hebben een crosshair buff gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *