Games om naar uit te kijken

Er zijn veel grote games aangekondigd maar welke precies en wanneer komen ze uit. Met veel grote game-evenementen die zijn afgelast door het coronavirus zoals Blizzcon hebben we iets minder informatie dus van sommige games weten we nog niet wanner ze uitkomen.

Valorant – Riot games – 2 Juni

Valorant is was een tijdje in closed-beta maar nu is de closed-beta gesloten en het spel is aangekondigd op 2 juni dus dat is al bijna. Riot games heeft ook een nieuw karakter aangekondigd genaamd Reyna. Valorant heeft een korte trailer van haar laten zien. Er werd weinig laten zien maar wat we zagen zijn een paar abilities waarmee ze de zielen van de tegenstanders kan soort van eten. Ook zagen we een nieuwe map die Ascent gaat heten. Het komt uit op 2 juni

F1 2020 – Codemasters – 10 juli

Codemasters komt met een nieuwe F1 game in 2020. In het spel komen veel nieuwe dingen zoals 2 nieuwe circuits Zandvoort en Hanoi. Die circuits zijn al laten zien in het nieuwe spel en Zandvoort met de nieuwe banking ook. In het spel kan je nu ook een eigen team maken en het spel kan eindelijk worden gespeeld in splitscreen. Het spel komt uit op 10 juli met een nieuwe look.

Assassin’s creed: Valhalla – Ubisoft – Najaar 2020

Assassin’s creed komt met een nieuw spel ik heb er al eerder wat over gezegd dat kan je hier zien: http://samyori.nl/assassins-creed-valhalla-wat-weten-we-tot-nu-toe/ . Het wordt denk ik een heel leuks spel om te spelen. Het komt rond december uit een preciese datum is nog niet bekend.

Xbox series x – Microsoft – najaar 2020/ Playstation 5 – Sony – najaar 2020

Microsoft en Sony gaan allebei ongeveer tegelijk hun nieuwste consoles uitbrengen. Het worden allebei hele krachtige machines waarbij ze ongeveer krachtige pc’s worden. De nieuwe xbox heeft een nieuwe RTX modus die er heel mooi uit gaat zien. En Sony zegt dat de Playstation 5 100x krachtiger is dan de Playstation 4. Een preciese releasedatum is nog niet aangekondigd maar komt najaar 2020

Zelda: Breath of the wild 2 – Nintendo – onbekend

Ik kijk hier persoonlijk het meest van uit ik vond de eerste Breath of the wild echt heel goed en ik kijk zeer uit naar de nieuwe versie in de trailer zag het er wat duisterder uit maar wel cool ik denk dat hij eind 2020-begin 2021 uitkomt.

Overwatch 2 – Blizzard – onbekend

Net als de zelda game is de release datum onbekend. Blizzcon is afgelast dus we kunnen het dan niet horen misschien een andere keer maar ik kijk er erg naar uit en ik hoop dat het een leuke game wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *