Gaming muizen/toetsenborden op ps4

Veel mensen hebben een gaming pc. Daarvoor heb je een muis en toetsenbord nodig ik ga tips hierover geven wat je het best kan hebben.

Ik zelf heb de Corsair Sabre RGB ik vind het een fijne muis hij heeft naast de 2 grote knoppen en de scroller ook nog 5 extra knopjes. Twee van die zitten aan de zijkant, 2 andere naast de grote linkermuisknop en nog eentje onder de scroller. Ik heb mijn muis en toetsenbord op mijn Playstation 4 Pro aangeschakeld. Een Corsair muis past niet in de voorste usb poorten dus je moet bijvoorbeeld een USB hub kopen. Als je een Corsair wilt aansluiten dan doet hij het niet. Je moet alle knoppen van de muis tegelijk ingedrukt houden en terwijl je dat doet moet je hem erin stoppen. Ik zou dit met zijn tweeen doen.

Je hebt veel goede muizen. Als je goed bent zou ik een dure met veel knoppen dat is handig als je reactiespellen speelt. Of spellen waarbij je veel knoppen tegelijk moet drukken. Je hebt duurdere zoals Razer maar die zijn ook goed die hebben bijna 20 knoppen. Dan heb je muizen in de prijsklasse van 50 euro en dat zijn een beetje beginnersmuizen en daaronder zijn niet zo goed.

Je hebt ook veel toetsenborden. Ik heb een Cooler Master toetsenbord ik vind hem fijn ik ben een beginner op muis en toetsenbord. Het toetsenbord dat ik heb ben ik blij mee. Je hebt mechanische toetsenborden dat zijn toetsenborden die klikken dus als je erop drukt dan klikt hij. En je hebt toetsenborden die je niet hoort. RAzer spullen zijn over het algemeen heel duur maar ze zijn heel goed veel  goede gamers spelen erop. Als je een beginner bent dan zou ik zo een toetsenbord die ik heb kopen. Dat is mijn advies als je een beginner bent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *