Hyrule warriors: Age of Calamity. Net zo goed als Breath of the Wild?

Er is laatst een nieuwe Zelda game uitgekomen. Niet van de originele serie maar van de Hyrule Warriors-serie. Het is in plaats van een open-world game. Een vecht game met verschillende karakters: Een hack and slash game. Bij een hack and slash game gaat het erom dat je grote groepen vijanden verslaat door op veel knoppen te drukken. Het is snel en ziet er cool uit als je het snapt.

Age of Calamity is de tweede game in de Hyrule Warriors serie na de eerste Hyrule Warriors die ruim een miljoen keer verkocht is. Age of Calamity is een prequel van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Je ziet hier dus wat er was gebeurd voor Breath of the Wild.

In het spel heb je veel verschillende karakters waar je uit kan kiezen. Maar voordat je ermee kan spelen moet je ze eerst unlocken. Dat doe je door de missies te spelen en je zult ze unlocken in verband met het verhaal. Elk karakter heeft zijn unieke moves en combo’s ze hebben allemaal ook een eigen unieke actie waarbij elke compleet anders is. Ze hebben ook unieke animaties. Je begint altijd op de centrale toren. Je ziet dan de hele kaart van Hyrule en kan uit veel dingen kiezen. Je kan dingen unlocken zoals nieuwe karakter abilities. Je kan ook vechten als je gaat vechten heb je twee keuzes. Het hoofdverhaal. En kleine mini gevchtjes waar je beloningen van krijgt en je karakter levelt. Wat je ook op de kaart kan vinden zijn nieuwe gerechten die je sterker maken of winkeltes waar je spullen kan kopen.

Ik vind het spel erg leuk en heb er van genoten. Het leukste is het verhaal want er gebeurd erg veel. Het is leuk dat je uit veel personages kan kiezen en ze leren te spelen. Sommige karakters zijn wat minder maar er zijn een paar leuke. Maar je moet voor jezelf uitkiezen welk karakter jij het leukst vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *