Loot boxes veel geld verspillen om te gokken

De laatste tijd is het veel in het nieuws loot boxes waar je voor moet betalen moeten weg. In Nederland en België is dat zo veel games hebben loot boxes zoals overwatch. Voor die loot boxes moet je veel spelen voordat je een loot box krijgt. Maar bij sommige games kan je er ook voor betalen en dat vinden mensen niet kunnen want dat is gokken. Van te voren weet je nooit wat je krijgt. Misschien krijg je het beste ooit of het slechtste wat er bestaat en dat noem je dus gokken. Dat gokken is vaak ook heel verslavend dus je blijft het door en door kopen en soms krijg je iets goeds.

Weg met geldverspilling

Ik heb ook veel loot boxes gekocht bij rocket league en ik kreeg bijna nooit iets speciaals. De regering heeft gevraagd aan EA sports en andere gameontwikkelaars om de loot boxes uit het spel te halen. Anders moeten de games weg en mag niemand ze meer spelen. En dat zou niet zo leuk zijn want dan kunnen spellen zoals overwatch Call of duty en rocket league niet meer spelen. Je hebt ook nog DLC dat zijn uitbreidingen waarvoor je moet betalen dan krijg je bijvoorbeeld nieuwe spullen of werelden. Bij sommige games is dat best duur zoals bij Call Of Duty WWII daarbij krijg je een paar velden voor 15 euro en dat vind ik niet kunnen. Ik vind dat ze daar ook verandering in moeten brengen.

Hetzelfde verhaal is met roken als je er eenmaal aan begint is er geen houden meer aan. Dat is bij loot boxes ook als je voor de eerste keer een loot box koopt. Dan koop je er bijna elke dag een en dat is geldverspilling. Dus ik hoop dat de gameontwikkelaars de loot boxes er uit halen en wij de games gewoon weer verder kunnen spelen zonder een lege  portemonnee.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *