Mario Maker update 3.0

Mario Maker is een leuk en creatief spel. Je kan eigen leuke levels maken en al je ideeën loslaten. Sinds het spel uit is gekomen zijn er wat updates gekomen met nieuwe items en vijanden. Laatst kwam update 3.0 uit.

In update 3.0 zijn veel verschillende dingen gekomen ten eerste veel verschillende power ups. Je hebt de SMB2 mushroom. Je verandert in Super Mario Bros 2 mario en kan op vijanden lopen en je kan ze zelfs oppakken bijna met alle vijanden kan dat.

Je hebt de Frog suit je wordt een kikker en je kan veel makelijker door water zwemmen en je kan zelfs op water lopen. Verder heb je de acorn suit je wordt een eekhoorn en kan door de lucht vliegen.

Je hebt de boomerang flower waardoor je boomerangs kan gooien. En verder heb je veel verschillende maskers. Je hebt de kanondoos je kan dan schieten. Je hebt het goomba masker dan vallen vijanden je niet aan. Een propellor doos je kan dan 3 keer met een propellor vliegen. Een bulli bill mask je kan dan heel snel horizontaal vliegen. En een POW masker waar je hetzelfde kan doen als een pow blok maar dan is het op je hoofd.

En alle 7 Koopalings van eerdere games kan je nu ook als vijanden gebruiken. Verder heb je nog een andere vijand de megakoopa die je in verschillende vormen hebt.

Het grootste van de update is de world maker. Je kan een eigen wereld maken met je levels erin die je hebt gemaakt. Je hebt verschillende thema’s waar je je wereld in kan maken. Je kan 8 werelden hebben in je super wereld en je kan die van andere ook spelen. Je kan ook minigames in je wereld zetten en nog meer dingen.

In de oudere updates zijn er ook veel vijanden bij gekomen en nieuwe power ups zoals het meesterzwaard van zelda games. Als je die oppakt wordt je Link met veel verschillende abilities zoals je zwaard, schild, boog en nog meer. Verder heb je ook nog een nieuwe modus erin zitten genaamd Ninji-Speedruns. Levels gemaakt door Nintendo kan je speedrunnen en iedereen kan daar aan meedoen je kan ook zien hoeveel mensen een hogere of lagere tijd hebben dan jou. De winnaars krijgen speciale cosmetics.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *