Mario tennis: Aces. Tennis met mario’s vrienden en vijanden

Mario tennis: Aces is net uitgekomen op de Nintendo Switch. Het is een tennisspel waarbij je veel personages kan kiezen uit mario’s avonturen. Je kan verschillende dingen doen in het spel.
Als eerste heb je Avontuur daar krijg je een filmpje te zien dat Wario en Waluigi in de macht zijn gekomen van een racket degene die daar over heerst heet Lucius. Ze nemen Luigi ook in hun macht. Mario en Toad gaan naar een tempel en daar horen ze dat ze vijf krachtstenen moeten vinden. Je moet dus veel levels spelen en bazen veslaan en je kan ook verschillende rackets vinden.

Je hebt ook toernooien online-toernooi en CPU-toernooi. Bij online toernooi moet je steeds een tegenstander zoeken en als je wint ga je naar de volgende ronde. Bij offline is het zo dat je 3 cups hebt en elke is moeilijker als je er een gehaald hebt kan je de volgende spelen

Daarna heb je multyplayer daarbij kan je je eigen regels kiezen met splitscreen. Je kan het in totaal met zijn vieren spelen. Je kan Authentiek kiezen dat is gewoon een normaal potje tennis. En standaard is met krachten zoals stuntslag, slo-mo slag, Focusslag die slagen doe je als je genoeg energie krijgt dat doe je door lang op te laden voor een slag. Als je cirkel vol is kan je een superslag doen.
En je hebt ook nog Dynamisch Duel dat is dat je met een Joy- Con ook echt slaat. Dit kan je alleen op de televisie doen. Je kan verschillende bewegingen maken om verschillende slagen te krijgen zoals: topspin, slice, dropshot, lob, Vlakke bal en nog veel meer.

Dit zijn alle personages:

Allround zijn overal een beetje goed in: Mario, Luigi en Daisy

Snelle kunnen snel rennen: Toad, Yoshi en Koopa Troopa

Sterke kunnen hard slaan: Bowser, Spike, Donkey Kong, Chain Chomp

Verdedigend hebben een groot defensief bereik: Waluigi en Bowser jr.

Technische kunnen heel precies mikken: Toadette en Peach

Sluwe kunnen de slice veel buigen: Boo, Rosalina en Blooper (Blooper kan je krijgen door in Augustus aan een online toernooi mee te doen)

Alle karakters zijn verschillend sommige zijn goed andere iets slechter.

Cijfer: 9/10

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *