Mijn elf favoriete games van de afgelopen 10 jaar

Het decennium is afgelopen en er zijn veel games uitgebracht sommige spellen waren heel goed en worden over de hele wereld gespeeld. Ik heb zelf ook veel games gespeeld de afgelopen 10 jaar. Dit is mijn top 11:

11: Splatoon 1&2

Ik heb toen ik nog wat jonger was heel veel Splatoon gespeeld. Ik vond het een hele leuke game en ik vond het concept heel cool. Het is een spel waarbij je met verf schiet en veel verschillende wapens hebt je moet dan bijvoorbeeld het grootste deel bedekken met verf om te winnen en je had veel andere dingen die je kon doen. Ik vond het spel leuk omdat iedereen speelde op een andere manier.

10: Super Mario Maker 1&2

Super Mario Maker is een heel origineel er zijn geen regels in het spel en je al je creativiteit kan gebruiken in dit spel. Je kan oneindig veel dingen doen. Je kan veel verschillende dingen doen in het spel. Soms zie ik hele originele dingen. Het spel heeft ook een leuke adventure mode en een leuke online modus.

9: Super Smash Bros

Super smash bros is een van de populairste nintendo spellen. Alle karakters komen uit allerlei nintendo games ze hebben ieder hun eigen spelwijze en ik vind dat heel cool het is leuk om het met vrienden te spelen en je kan iedereen uitproberen en er past zeker wel iemand bij je om mee te spelen het is een heel leuk spel.

8: Super Mario Odyssey

Afbeeldingsresultaat voor super mario odyssey

Super Mario Oddysey was een opvolger van mario 64. Het spel is heel leuk om te spelen om alle geheimen te ontdekken en alle verschillende combo’s te ontdekken. Het spel is ook heel groot je kan er veel doen. Het is lastig om het hele spel uit te spelen er is heel veel te doen.

7: World of Warcraft

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 4sJfwsYrSwFzBoDgJHawXD-320-80-1.jpg

World of Warcraft is een MMORPG van Blizzard. Je moet je karakter levelen door vijanden te verslaan en de wereld is oneindig. Je kan oneindig veel dingen in het spel doen. Het spel heeft veel mogelijk heden door de verschillende karakters en door de grote wereld het spel is leuk om met andere te spelen en samen met grote gevechten medoen

6: Fortnite

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Fortnite.jpeg

Fortnite was heel populair bijna iedereen speelde het ik ook. Het concept van de game was nieuw en je kon het makkelijk met vrienden spelen. De Battle royale is heel leuk je gaat er helemaal voor zitten en proberen zoveel mogelijk dingen te verzamelen.

5: Minecraft

Afbeeldingsresultaat voor minecraft

Minecraft is een hele leuke game en iedereen heeft het wel een keertje gespeeld. Het is een van de beste games afgelopen tijden maar ik heb het niet heel veel gespeeld dus daarom staat hij iets lager. Je kan er al je creativiteit in loslaten en het is leuk om met vrienden te spelen

4: Destiny

Afbeeldingsresultaat voor destiny 2

Bij Destiny heb je oneindig plezier je kan veel dingen doen verschillende missies voltooien of verschillende wapens vinden. Je hebt dus veel plezier en het is een fijne uitgebreide schietgame.

3: Rocket League

Afbeeldingsresultaat voor rocket league

Rocket leaugue is een combinatie van een race en voetbal spel je kan er heel goed in worden en er zijn veel trucjes die je kan doen. Het is een simpel spelletje maar je kan er heel goed in worden.

2: Overwatch

Afbeeldingsresultaat voor overwatch

Op dit moment speel ik veel Overwatch. Ik vind het een leuke game. Overwatch is een Class-based FPS shooter dat houdt in dat er verschillende karakters zijn waar je mee kan spelen 31 in totaal. Het vervolg van deze game is ook aangekondigd: Overwatch 2.

1: Zelda: Breath of the Wild

Afbeeldingsresultaat voor zelda breath of the wild

Ik vind Zelda: Breath of the Wild de beste game die ik heb gespeeld. Het spel heeft veel verschillende mogelijkheden en opties. Het is zo een uitgebreide game dat het heel lastig is om de hele game uit te spelen. Er zijn weinig fouten aan de game en het is een moeilijke game om zelf uit te vogelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *