Minecraft Dungeons een compleet nieuwe Minecraft

De makers van Minecraft hebben laatst een nieuwe game uitgebracht. Minecraft Dungeons het is een mix tussen diablo en de normale Minecraft. Net als Diablo wordt de gameplay van bovenaf laten zien. In het spel moet je verschillende levels voltooien en in die levels heb je veel verschillende vijanden van de normale Minecraft game zoals zombies en creepers.

Het verhaal is dat een kleine Pillager werd weg gejaagd door villagers maar hij vond een kubus die hem veel macht geeft en wilde alles veroveren het is een zielig verhaal. Maar jij moet proberen om het te stoppen

In het spel kan je op verschillende manieren aanvallen. Je hebt je normale zwaard die je kan gebruiken en onderweg kan je betere vinden. Je hebt ook veel abilities. Onderweg kan je de abilities vinden en je kan er 3 tegelijk gebruiken. Je hebt een pijl een boog waarmee je van een afstand kan schieten en verschillende puzzels kan oplossen. En je hebt een heel upgrade system waarmee je alles kan upgraden je krijgt die upgradepunten op verschillende momenten. Elk level kan je ook een bepaald moeilijkheidsgraad instellen zodat je rustig aan kan doen of heel erg je best moet doen.

Het spel is ook erg leuk in multiplayer dan kan je met meerdere spelen en samenwerken. Het spel is jammer genoeg wel een beetje kort ik hoorde van veel mensen die het hebben gespeeld dat het een goede en leuke game was maar was erg kort en kon wel iets langer zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *