Overwatch 2: een nieuw begin

Overwatch 2 is laatst op Blizzcon aangekondigt en het is een heel nieuw spel. Het spel is nu meer gericht op Co-Op en heeft een hele nieuwe look. Overwatch 2 blijft hetzelfde concept als Overwatch 1 maar met veel nieuwe dingen. Het spel heeft nu een grote Co-op modus je vecht daar tegen een leger van robots.

Wat ons al is laten zien is een paar van de nieuwe abilities van de heroes. Je kan nu je heroes levelen en dan je abilities aanpassen. Zoals Tracers Pulse bomb kan je nu als je een hoog genoeg level bent kan je van haar bom een kettingreactie maken. Dan ontploft de een na de ander. Of Genji’s zwaard daar kan je aanpassen dat je als je slaat nu soort zwaardstralen afvuurt.

Overwatch 2 heeft een nieuwe kern-modus. Die kern-modus wordt gewoon gedaan in quick play, competitive en ook in de Overwatch League. Die nieuwe modus heet Push het is een robot die een blok moet pushen. Hij pusht het blok door hem te escorten. Net als de payload.

Het PvE van Overwatch 2 is heel uitgebreid er zijn veel steden waar je in kan vechten tegen de Null-Sector. De Null-Sector bestaat uit robots. Je hebt in eerdere Overwatch PvE de uprising game mode gehad dat was tegen de Null-Sector. De Retrebution en Storm Rising was de Talon. Je hebt nu in alle maps een grote missie waarbij je die robots moet verslaan. Overwatch 2 heeft ook nieuwe maps:
Toronto (Canada), Monte Carlo(Monaco) en Gothenburg(Zweden). Waar je ook missies kan spelen.

Heroes

Verder heb je ook nieuwe heroes. In de cinematic van overwatch 2 zag je een nieuwe hero genaamd Echo die zag je ook in een eerdere cinematic ‘reunion’ toen McCree haar wakker maakte. In de nieuwe cinematic zag je haar vliegen en bommen schieten misschien is dat haar wapen het is nog niet zeker of zij in het spel komt. Je hebt ook nog een ander karakter dat komt zeker erin zij schiet snel een heeft een soort robot arm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *