Overwatch hero 28: Wrecking ball

Er is een nieuw personage in Overwatch: Wrecking Ball. Na Brigitte kwam deze hero. Wrecking Ball is een grote mech met een hamster erin die hamster heet Hammond. Ik ga over de nieuwe hero wat vertellen.
Wrecking ball hoort bij de tank klasse dat zijn heroes met veel hp en ze zijn groot en hebben vaak een groot schild. Wrecking ball heeft 4 verschillende abilities. En een wapen daar gan ik nu wat over vertellen.

Abilities en special

Het zijn meerdere wapens die tegelijk schieten net zoals bij D.va het doet meer damage en schiet snel maar heeft een heel klein magazijn dus je moet vaak herladen.
Hij kan transformeren in een bal waardoor hij sneller is en mensen weg mee kan duwen.
Ook heeft hij nog een grappling hook. Daarmee kan hij zich daarmee aan dingen vasthouden en rondzweven dat doet ook damage.
Hij heeft ook een schild die hij om zichzelf heen kan projecteren en hoe meer mensen om hem heen staan hoe meer levens erbij krijgt.
Er is ook nog een abilitie waarbij hij heel hard naar de grond gaat als hij in de lucht is en dat doet ook damage,
Zijn special is een heel groot mijnveld als iemand een bom raakt gaat hij direct dood.

Nu is hij alleen op de pc te testen maar later komt hij ook op de consoles.

Hij heeft in totaal 600 hp. En is niet zoals D.va als de mech kapot gaat dan heb je nog een tweede leven. Nee, het is als de mech dood gaat gaat Hammond ook dood.
Vergeleken met D.va doet Hammond meer damage maar D.va heeft meer hp.

Ik kan het nu nog niet spelen want ik speel op playstation maar ik hoop dat hij heel erg leuk is maar nu kan ik alleen toekijken.

Cijfer: 9/10

 

One Reply to “Overwatch hero 28: Wrecking ball”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *