Overwatch hero 32: Echo

Overwatch heeft een nieuwe hero uitgebracht op de PTR(Public Test Region). Echo heet ze. Echo is een robot die is gebouwd door Mina Liao die maakte ook meer robots. Mina liao stierf bij een aanval op Overwatch.

Echo is een Damage karakter bijna niemand had dat verwacht. Iedereen dacht dat ze een Healer zou worden omdat ze erg zorgen maakte om McCree in de Animated Short “Reunion” en ze was heel aardig dus iedereen dacht dat ze een healer zal zijn.

Echo is een karakter die veel van andere karakters hebben. Haar wapen is haar hand. Ze vuurt drie soort pellets van een Shotgun af. Ze doen 17 damage per stuk en samen doen ze 51 damage en headshot is het dubbele.
Je kan 15 keer schieten en dan moet je reloaden voor 1.5 seconden.

Haar eerste abilitie heet Flight ze kan voor drie seconden vliegen. Ze gaat eerst als een soort dash van genji naar voren en dan kan je de lucht in vliegen als je nog een keer op de ability drukt dan stop je met vliegen. Het heeft een cooldown van 6 seconden.

Haar tweede abilitie heet Sticky Bombs ze vuurt zes bommen af en ze doen 5 damage als ze iemand raken en ze blijven dan eraan plakken en ze doen 30 explode damage dus als je alles raakt doet dat 210 damage dus het kan de meeste karakters doden. Het heeft een cooldown van 6 seconden.

Haar laatste abilitie heet Focusing Beam. Het is een straal een beetje te vergelijken met Moira’s special. Het heeft een range van 20 meter. Als een vijand boven 50% van zijn hp is doet het 50 dps. Als de vijand onder 50% van zijn health is doet het 200 dps. Het werkt ook op schilden. Het is dus een goeie finisher voor vijanden met weinig hp. Het heeft een cooldown van 8 seconden.

Ze heeft ook nog een passive abilitie het is eigenlijk hetzelfde als die van Mercy maar dan val je iets sneller naar beneden. Je kan dus een soort van zweven in de lucht als je je springknop ingedrukt houdt.

Haar Ultimate is een hele bijzondere. Ze kan voor 15 seconden in een vijand veranderen behalve in een andere Echo. En je hebt dan 650% ultimate generation. Dus je kan in theorie 10 keer je special met tracer krijgen. Als je dood gaat in je kopie dan verander je weer terug in Echo met full hp. Je kan alles gebruiken met de hero dus de abilities en allemaal.

Ze is een lastig karakter om te spelen omdat je snel moet zijn en op het juiste moment wegvliegen. Het is dus een niet zo makkelijk karakter om te spelen dus je moet eerst goed oefenen voor alle combinaties die je kunt maken. Ze lijkt op Pharah dus hitscans zoals soldier, mccree, Baptiste en meer zijn goed tegen haar. Ze is op papier best OP maar het valt nog best mee omdat het is lastig om je abilities te raken en iedereen kan je makkelijk raken in de lucht misschien moet haar special nog generfd worden. Ik vind haar leuk om mee te spelen ook door haar special.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *