Overwatch: Hero Guide Tips voor overwatch heroes

Overwatch is een game gemaakt door Blizzard. Het is een First-person shooter. Je moet doelen bereiken zoals een punt pakken of een wagen naar een bepaald doel brengen. Je hebt 29 verschillende karakters en daar kan je uit kiezen. Elke karakter heeft een ander wapen, abilities en specials. Ik ga tips voor alle karakters vertellen

DAMAGE HEROES

Damage heroes zijn de karakters die veel damage doen en goed zijn om snel te aanvallen en veel kills te maken. Die karakters worden het meest gebruikt en er zijn er ook het meeste van.

Ashe:

Ashe heeft een wapen die veel damage doet maar sloom schiet. Je kan inzoomen met het wapen dan schiet hij sloom of je kan niet inzoomen en dan schiet hij sneller. Ze heeft twee abilities dynamite waarmee je in de fik komt te staan. En een kannon waarmee je jezelf mee lanceert. En haar special is een grote robot die schiet en rent. Het karakter is handig als je aan het verdedigen bent en een beetje afstand houden van de tegenstanders. Dan kan je ze van een afstandje beschieten. Ze is sterk tegen karakters die weinig hp hebben en die niet zo snel bewegen.

Bastion

Bastion is een robot die kan transformeren. Hij kan transformeren in een turret. En die schiet heel snel. En doet veel damage. Het is een beetje OP maar je kan niet bewegen. Hij kan zelf healen. Hij is een goede verdediger want hij is moeilijk verslaanbaar. Zijn special is een rijdend kanon die veel schade doet. Hij is zwak tegen genji omdat hij al zijn kogels kan deflecten. En tegen snipers. Maar hij is sterk tegen tanks want bastion kan hp er heel snel vanaf halen.

Doomfist

Doomfist is heel sterk met zijn abilities. En niet zo sterk met zijn kogels. Hij heeft drie abilities. Eentje is dat hij zijn vuist oplaadt en dan heel hard vooruit gaat en veel damage doet. Je hebt een uppercut waarmee hij omhoog gaat. En hij heeft een abilitie waarbij hij omlaag gaat. Hij doet veel damage en is goed tegen heel veel karakters bijvoorbeeld tegen genji want die kan zijn vuist niet deflecten. Maar hij is zwak tegen sombra want als hij hem hackt kan hij geen abilities gebruiken. Zijn special is een soort meteoorinslag.

Genji

Genji is een karakter die heel veel gebruikt wordt. Hij heeft goede abilities en zijn shurikens zijn ook niet slecht. Je gooit drie shurikens achter elkaar je kan kiezen of je ze achter elkaar schiet of verspreid. Hij heeft een abilitie waarmee hij kogels terug kan kaatsen. En hij kan dashen dat betekent dat hij snel vooruit gaat met zijn zwaard. Hij kan double jumpen en op muren klimmen. En zijn special is een zwaard waarmee je heel snel kills kan maken. Hij is sterk tegen heel veel vooral tegen snipers en Bastion want zo’n kogel is dodelijk maar hij kan het terugkaatsen. Met die abilitie kan hij ook sommige specials terugkaatsen. Hij is zwak tegen karakters waarvan hij de kogels niet kan deflecten zoals winston en Mei.

Hanzo

Hanzo is een soort van sniper. Het wapen heeft geen scope maar hij doet veel damage. Hij heeft drie abilties. Hij heeft een pijl waarmee hij kan zien waar de tegenstanders zijn. En hij heeft een abilitie waarbij hij veel pijlen snel achter elkaar schiet. En hij kan twee keer snel achter elkaar springen. Hij kan op muren klimmen. En zijn special is een pijl met draken eromheen en iedereen die de draken of pijl raakt is dood. Hij is een goede verdediger en sterk tegen tanks en slome tegenstanders. Het is een iets moeilijker karakter om mee te spelen. En vooral op console.

Junkrat

Junkrat is een karakter met een grenade launcher. Hij heeft mijnen waarmee hij zichzelf kan lanceren en hij heeft een Trap waarmee hij mensen kan trappen. En zijn special is een rijdende band die hij kan bsturen en kan laten ontploffen. Hij is goed voor grote groepen en mensen verassen met een trap. Hij is dus goed in verdedigen maar hij is zwak tegen tegenstanders die ver van hem staan want die zijn moeilijk te bereiken. Het is niet een heel moeilijk karakter.

McCree

McCree is iemand met een revolver. Hij heeft een Flashbang waarmee hij mensen kan verlinden en hij kan een koprol maken. Als hij zijn special doet is iedereen die hij ziet is dood. Hij is een goede aanvaller en kan mensen snel doodmaken met zijn flashbang hij is goed tegen tanks. Omdat hij kan op twee manieren schieten. Een manier is dat hij gewoon 1 schot per keer kan schieten en de andere manier dat hij alle kogels in het magazijn snel afschiet maar dat werkt eigenlijk allen voor dichtbij en dat is goed te combineren met de flashbang.

Mei

Mei heeft een wapen waarmee ze mensen kan laten bevriezen. Ze kan ook een stuk ijs schieten met het wapen dat doet veel damage. Als ze iemand bevriest dan staan ze even stil en kunnen niet bewegen. Ze heeft een abilitie waarmee ze zich in een blok ijs kan stoppen en kan beschermen tegen alles. En ze heeft een abilitie waarmee ze een grote muur van ijs kan maken. Haar special is een apparaat dat sneeuw uitblaast over een cirkel en iedereen die in die cirkel staat bevriest. Ze is goed tegen snelle karakters en snelle want die kan ze bevriezen en of afmaken of wegrennen. Maar ze is slecht tegen mensen die onzichtbaar kunnen worden en dan niet worden geraakt door de ijsstraal.

Pharah

Pharah is een specialer karakter. Ze kan vliegen en ze heeft een kanon. En ze heeft een boost om te vliegen maar ze kan niet oneindig vliegen. Ze heeft een ding waarmee ze enimies van hun plek kan stoten. En haar special is een kanonnenregen. Ze is slecht tegen tanks. Maar goed tegen mensen met korte range of slome kogels. Het is niet een heel moeilijk karakter.

Reaper

Reaper is iemand met twee shotguns. Hij is dus goed op close range. Hij Heeft een abilitie waarbij hij in een geestvorm gaat en dus niet kan worden geraakt. En hij kan teleporteren. En als hij zijn special doet draait hij en killt iedereen die om hem heen staat. Hij is goed om te flanken. En vooral goed tegen Bastion want Reaper kan naast hem teleporteren en dan killen. Hij is goed om hp snel van Tanks eraf te halen. Het is niet een heel moeilijk karakter.

Soldier: 76

Soldier 76 is een basic karakter. Hij heeft een assualt Rifle waarmee hij snel schiet. Je hebt drie bommetjes die hij kan afschieten en die doen veel damage. Hij heeft een veld waarmee hij zichzelf en andere kan healen. En zijn special is een visor en zijn gun richt op degene die hij ziet. Hij is goed om lekker te richten hij is snel want hij kan sprinten. Hij is goed tegen een grote groep.

Sombra

Sombra is een Hacker ze heeft een snel schietende gun. Ze kan mensen hacken daardoor kunnen tegenstanders hun abilitie of special niet meer gebruiken. Ze kan onzichtbaar worden en snel rennen en ze kan met een klein apparaatje teleporteren. Haar special is dat iedereen die om haar heen staat wordt gehackt. En kan de abilities niet gebruiken. Ze is goed tegen tegenstanders die sterke abilities hebben zoals doomfist en genji. Maar zwak tegen Tanks want die hebben veel hp en kan ze niet zo snel killen.

Symmetra

Symmetra is een karakter met een speciaal wapen. Ze heeft een wapen waar een straal uitkomt hoe langer ze die straal schiet. Hoe meer damage hij doet. Het wapen kan ook ballen schieten hoe langer ze die bal oplaadt hoe meer schade hij doet. Ze heeft een abilitie waar mee ze kleine turrets afvuurt. Ze vuurt die turret af en dan plakken ze op een muur ze vertragen de tegenstander en doet veel schade. Je kan maar 3 turrets per keer gebruiken. Ze heeft een teleporter daar kunnen zijn en haar teamgenoten teleporteren van de ene naar andere teleporter. Haar special is een groot schild over heel het veld. De tegenstanders kunnen daar niet dorrheen schieten maar zij en haar teammaten wel. Ze is een goede verdediger met haar turrets en ze helpt haar teamgenoten met de teleporter en schild.

Torbjorn

Torbjorn is een karakter die een wapen heeft die vuurballen schiet. Het wapen kan ook worden gebruikt als een shotgun. Hij heeft een abilitie waarmee je een grote turret mee maakt en schiet op mensen die hij ziet. Torbjorn kan hem repareren met zijn hamer. Je kan met die hamer ook mensen killen maar hij doet weinig damage. En je hebt een abilitie waarmee je even heel sterk wordt dan doe je meer damage en je turret is even beter je hebt meer hp en je bent sneller. Je kan met zijn special de vloer bedekken met lava iedereen die daar loopt is dood. Het is een verdediger vooral door die turret.

Tracer

Tracer is een snel karakter. Ze heeft twee wapens die snel schieten en snel moeten herladen. Ze kan snel teleporteren. En ze kan in de tijd terug en haar hp terug krijgen. En haar special is een kleine bom die kan vastplakken aan een tegenstander. Ze is een goede aanvaller ze kan snel hp er af van halen. Dus ze is wel goed tegen Tanks. En ze kan goed flanken want ze is heel snel dus dat kan ze onopgemerkt doen. Maar ze heeft het minste hp van alle karakters. Maar ze is moeilijk te raken.

Widowmaker

Widowmaker is een van de snipers. Ze heeft een wapen dat kan inzoomen en even moet laden tot het schot volle kracht is. Het wapen kan ook snel normaal schieten maar het doet weinig damage. Ze heeft een Grappling Hook waarmee ze op verschillende plekken kan komen. En ze heeft een gifspinnetje waarmee ze mensen onder gif kan zetten. En haar special is dat haar hele team mensen door de muren kan zien. Ze is goed om te verdedigen door het snipen maar het is een moeilijk karakter.

TANKS

Tanks zijn de karakters met de meeste hp. Ze helpen hun teamgenoten met hun schilden. En ze zijn moeilijk te verslaan omdat ze veel hp hebben. Ze doen niet veel damage maar omdat ze lang kunnen vechten kunnen ze toch veel damage doen.

D.Va

D.va is het karakter die het minste damage doet met haar normale wapen. Ze heeft twee grote wapens en ze heeft oneindig kogels. Als haar Mech kapot gaat dan springt zij eruit en kan ze ook schieten maar ze is heel zwak. Een abilitie zijn twee raketten waardoor ze een boost krijgt.  En ze heeft kannonen waar raketjes uitkomen en veel damage doen. En ze heeft een schild voor haal zelf die ze een tijdje kan gebruiken maar het kan niet kapot. Haar special is dat ze haar mech opblaast en dat doet veel damage. En dan wordt ze kleine d.va en als hij is ontploft kan ze terug in haar mech. Ze kan ook terug in haar mech als haar mech kapot is maar je krijgt je special met mini d.va dan wordt je weer groot. Ze is makkelijk voor beginners en voor grote gevechten. Zij heeft het meeste hp van alle karakters. En met haar special kan je heel veel kills krijgen omdat je twee levens hebt is het moeilijk om d.va te killen.

Orisa

Orisa is een goede teamhelper ze heeft een wapen dat snel schiet en goed is. Ze heeft een schild waarmee ze andere mensen kan beschermen. En ze kan haar zelf beschermen met een gouden laag waardoor ze voor even meer hp krijgt. En ze heeft een bal waarmee ze mensen naar die bal toe trekt. Haar special is een apparaat waarmee iedereen van haar team die in de buurt staat van het apparaat een power boost voor 50% krijgt. Ze is een goede tank maar heeft voor een Tank weinig hp. Ze kan goed verdedigen met het schild.

Reinhardt

Reinhardt heeft een schild en een grote hamer. Zijn schild is groot en hij kan bewegen met dat schild het schild heeft veel hp. Hij kan als een soort raket naar voren en iedereen die hij raakt gaat mee en vaak dood. En hij heeft een vuurschot die nog een beetje range heeft. Zijn special is dat hij zijn hamer op de grond slaat en iedereen die voor hem staat ligt op de grond. Het is een goede teamplayer door het schild hij is vaak degene die zich opoffert voor zijn team.

Roadhog

Roadhog is een groot persoon met een shotgun. Zijn shotgun kan op twee manieren schieten de kogels verspreid of bij elkaar. Hij heeft een haak waarmee hij mensen naar zich toe kan trekken. En hij heeft een potje waarmee hij zich kan healen. Als hij zijn special doet dan slaat hij op hol en zijn wapen schiet heel hard. Het is een tank voor de kills hij kan makkelijk kills maken met zijn haak. En hij kan zichzelf healen dus de hp is geen probleem als hij in gevecht is.

Winston

Winston heeft een wapen waar elektriciteit uit komt. Het wapen doet niet veel damage maar hij kan wel meerdere tegenstanders damagen. Hij kan hoog springen en mensen daarnmee damagen. En hij kan een groot rond schild neerzetten. Als hij zijn special doet wordt hij heel woest. En dan slaat hij wild om zich heen dan heeft hij veel HP en je doet veel damage met het slaan. Hij is goed voor grote gevechten hij doet niet veel damage maar kan zichzelf beschermen met zijn schild.

Wrecking Ball

Wrecking Ball is een hamster in een bal. Hij heeft vier kanonnen aan zijn bal. Hij kan transformeren in een bal die rolt en dan niet kan schieten. Als hij in zijn bal vorm is kan hij een grappling hook uitwerpen en dan rondjes draaien. Als hij zijn haak ergens vast aan heeft kan hij snel bewegen en mensen damagen. Hij heeft een abilitie waarmee hij voor even extra hp krijgt. En hij kan als hij in de lucht is naar beneden neerstorten. En dat doet veel damage. Zijn special is dat hij een mijnenveld neerlegt met veel bommetjes. Hij doet op zich wel veel damage. Maar hij is niet goed voor grote gevechten, maar de andere tanks wel.

Zarya

Zarya is een karakter met een wapen die een lazerstraal schiet. En ze kan kleine bommetjes schieten. Ze doet wel veel damage. En hoe meer mensen ze raakt hoe meer damage ze doet. Ze kan heel kort een schild om haar zelf heen doen. En haar andere abilitie is dat ze schilden om haar teamgenoten kan doen. Haar special is een bal. En iedereen van de tegenstanders die in de buurt zijn van die bal plakt aan de bal en kan niet bewegen. Ze is goed voor grote groepen en veel damage doen. Ze is goed omdat ze schilden om haar tegenstanders kan doen.

Healers

De healers zijn vaak het belangrijkste ze kunnen mensen healen of meer hp geven. Ze doen heel weinig damage maar ze zijn gewoon goed om te healen veel healers kunnen hun zelf ook healen.

Ana

Ana is een lastig karakter met een soort sniper ze heeft een scope. Als ze op haar teamgenoten schiet dan healt zij hun. Maar als ze op tegenstanders schiet dan doet ze damage. Ze doet niet veel damage. Ze kan mensen laten slapen met haar sleep dart. En ze heeft een blikje als ze die op haar team gooit krijgen ze healing en healing wordt versterkt dus als iemand healt die net is geraakt door het blikje dan healt het extra snel. Als ze dat blikje op de tegenstanders gooit doet het damage en kunnen ze tijdelijk niet worden geheald. Als ze haar special doet kan ze haarzelf of een teamgenoot een bosst geven dan doet diegene meer damage. Het is een moeilijk karakter het is goed om van een afstandje te schieten. Ze is handig met die sleep dart als ze iemand tijdelijk wilt uitschakelen.

Brigitte

Brigitte heeft een kleine hamer die ze kan zwaaien. Ze kan mensen healen of meer hp geven met haar armor pack. Ze heeft een abilitie waarmee ze haar hamer ver kan zwaaien en mensen van hun plek kan krijgen. En ze heeft nog een klein schild die net zo groot is als haar zelf. Met dat schild kan ze dashen en mensen kort mee kan stunnen. Haar special is dat iedereen van haar teamgenoten die bij haar in de buurt staan krijgen extra hp of worden geheald. Ze is de healer die het minst kan healen. Ze is dus niet super goed. En ze doet niet veel damage.

Lucio

Lucio heeft een soort Famas. Hij is heel snel want hij heeft een cirkel en iedereen die in de cirkel staat kan snel lopen. Je kan in plaatst van snel zijn ook healen in die cirkel maar als je healt ben je niet meer snel. Hij heeft een abilitie waarmee hij mensen weg kan duwen. En hij kan een boost geven voor de healing of voor de snelheid. Zijn special is dat iedereen die om hem heen staat kort heel veel hp krijgt wel 5x zoveel. Het is een goede healer voor grote groepen dat komt door de cirkel. Hij kan niet veel damage doen maar wel zichzelf healen. Dus in gevechten is hij niet slecht.

Mercy

Mercy is de healer die eigenlijk alleen gericht is op het healen. Mercy kan 1 persoon healen met haar healing staf. Ze kan snel healen en goed. Ze kan mensen ook een damage boost. Als ze moet schieten kan ze niet healen dan leg je je staf weg en hebt een klein pistooltje het doet niet veel damage. Ze kan naar mensen toevliegen. En ze kan zweven. Ze kan ook mensen weer levend maken als ze dood zijn. Haar special is dat haar healing sterker wordt en oneindig kogels in haar pistool krijgt en haar pistool wordt sterker en ze kan dan vliegen. Ze is natuurlijk goed om te healen maar de persoon die ze healt is bijna onverslaan baar dus voordat je een persoon wilt doden die wordt geheald moet je eerst mercy pakkken en daarna de andere.

Moira

Moira heeft twee handen. Met de een kan ze healen met de andere damage doen. Ze kan snel healen. En ze doet veel damage het is de healer die het snelst kills kan maken. Ze kan twee ballen schieten die stuiteren eentje die damage doet en de andere healt die ballen kunnen meerdere mensen damagen of healen. En ze kan soort van teleporteren. Haar special is dat ze een straal schiet en als ze teamgenoten raakt dan healt ze hun en tegenstanders krijgen damage. Ze is goed om damage te doen. En om grote groepen te damagen of healen.

Zenyatta

Zenyatta schiet met ballen. Hij kan ballen 1 per 1 schieten of 5 tegelijk en dat is best sterk. Hij heeft een abilitie waarmee hij een bal schiet naar een teamgenoot en wordt die dan geheald. En hij kan een bal schieten naar de tegenstander en dan wordt de damage versterkt als iemand op hem schiet dus hij gaat 2x zo snel dood. Als hij zijn special doet kan hij niet dood en iedereen die om hem heen staan worden geheald. Hij kan goed mensen in een keer dood maken met de slechte bal.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *