Overwatch: Alle Hero Stories van held tot vijand

Naast het normale Overwatch spel zitten er ook veel verhalen achter. Wat is Overwatch? Wie zijn de karakters?

Ashe

Echte naam: Caledonia Ashe 39 jaar

Beroep: Dief, Bende leider

Basis: Deadlock George, Arizona, USA

Ashe is de baas van de Deadlock Gang. Ze groeide op met rijke ouders. Haar ouders die deden Ze heeft veel tijd met de robot butler: Bob ingestoken. Ze is nu een grote crimineel en een vijand van McCree. Ze is nu gevreesd in de wereld. En ze reist ookveel met Bob. Ze wordt gerespecteerd in de onderwereld. Maar heeft vaak grote gevechten met andere bendes. En heel vaak met haar aartsvijand McCree. Die vaak heftig eindigen. Maar ze blijft een grote crimineel.

Bastion

Echte naam: SST Laboratories Siege Automaton E54 30 jaar

Beroep: Oorlogs Robot

Bastions zijn eigenlijk strijd robots die werden ingezet in de oorlog ze waren zo geprogrammeerd dat ze vrede moesten brengen maar er zat een fout in de Bastions en ze konden zich transformeren in kanonnen die alles sloopten. Toen het was opgelost sloopten ze alle Bastions. Maar 1 Bastion die beschadigd en verroest was van de oorlog was vergeten werd na 10 jaar weer geactiveerd. Maar deze Bastion was lief en zachtaardig hij was nieuwsgierig naar de natuur en de mensheid. Als hij gevaar ziet dan wordt zijn programma een soort van geactiveerd en dan wordt hij agressief.

Doomfist

Echte naam: Akande Ogundimu, 45 jaar

Beroep: huursoldaat

Basis : Oyo, Nigeria

Akande (Doomfist echte naam) groeide op in een gewaardeerde Nigeriaanse familie. Zijn familie had een bedrijf voor technologie Akande hielp het bedrijf uit te breiden. Hij was slim en sterk. Hij besteedde ook veel tijd aan krijgskusten. Hij trainde in verschillende Afrikaanse vechtstijlen. Hij deed aan veel toernooien mee over het hele continent. Maar toen hij zijn rechterarm verloor toen dacht hij dat het vechten afgelopen was. Het bedrijf had hem een robot arm gegeven waardoor hij nog sterker werd. Maar hij kon er niet zo goed mee omgaan in het begin. Maar Akinjide Adeyemi (hij staat bekend als de tweede Doomfist) bood hem een nieuwe kans. Om te vechten als een huursoldaat. Dat ging goed later pakte tracer genji en winston hem op en ging naar de gevangenis toen hij was ontsnapt brak er een oorlog uit.

Genji

Echte naam: Genji Shimada, leeftijd: 35

Beroep: Avonturier

Basis: Shambali-klooster, Nepal

Genji was de jongste zoon van de meester van de Shimada Clan. Hij leefde heel luxe. Maar hij had weinig interesse in de illegale dingen van de Clan. Maar hij vond de Ninja Trainingen wel heel leuk en hij was er heel goed in. Terwijl hij verder gewoon was en niet veel deed voor de Shimada Clan. Veel leden zagen hem als een gevaar omdat hij niks deed. Na de vroege dood van de meester. Vroeg Hanzo de broer van Genji dat hij actiever moest zijn. Maar Genji weigerde dat. De spanning tussen de broers liep op. Er was een groot gevecht en Hanzo Dacht dat hij Genji had vermoord. Toen Genji bijna dood ging aan zijn verwondingen toen bood Overwatch aan om een cyber lichaam te maken in ruil voor zijn hulp. Dat had Genji dus gedaan. Genji kon alleen niet zo goed omgaan met het cyber lichaam. Hij wist niet wat hij was geworden. Later trok hij veel rond met de monnik Zenyatta. Die later ook zijn Mentor werd.

Hanzo

Echte naam: Hanzo Shimada, leeftijd: 38

Beroep: huursoldaat, huurmoordenaar

Basis: Hanamura, Japan

Hanzo is de oudste zoon van de Meester van de Shimada Clan. Als oudste zoon heeft hij natuurlijk recht op de troon als de vader doodging. Toen Hanzo klein was was hij heel goed in de trainingen hij had heel talent in vechten. Na de dood van zijn vader zeiden de clanoudsten dat Hanzo zijn jongere broer Genji moest vragen of hij hielp met het regeren van de Clan. Genji zei nee. Toen had Hanzo Genji vermoord hij was depressief dat hij dat had gedaan dat hij de clan uitstapte en de wereld rond reist.

Junkrat

Echte naam: Jamison Fawkes, leeftijd: 25

Beroep: dief, opblazer huursoldaat, straatveger

Basis: Junkertown, Australië

Junkrat is een crimineel die met veel explosieven omgaat. Er was een grote explosie ergens in Australie. Maar er waren overlevende ze noemden zichzelf de Junkers. Junkrat was 1 van hen. Hij werd getroffen door de stralingen van de explosieven. Daardoor ging hijzelf ook veel explosieven gebruiken. Hij werd achtervolgd door bendes en premiejagers. Hij huurde een Junker handhaver genaamd Roadhog. Met tegenzin accepteerde hij het in ruil voor 50% van de buit.Nu met Roadhog is hij op misdaadpad.

McCree

Echte naam: Jesse McCree, leeftijd: 37

Beroep: Bounty Hunter

Basis: Santa Fe, New Mexico, VS

McCree zat vroeger bij de Deadlock Gang maar toen werd hij en zijn collega’s opgepakt door Overwatch. Toen ging hij bij een speciale dienst bij Overwatch. Dat ging heel goed. Maar toen Overwatch minder invloed kreeg toen ging Blackwatch ook onderuit. Hij ging weg en werd een huurmoordenaar.

Mei

Echte naam: Mei-Ling Zhou, leeftijd: 31

Beroep: klimatoloog, avonturier

Basis: Xi’an, China

Mei is een wetenschapper die strijd voor de natuur. Overwatch heeft om te kijken waarom het zo slecht met de natuur ging. Daarom heeft Overwatch een paar basissen op afgelegen en kritieke plekken. Mei deed ook mee aan dit project. Zij ging naar Antarctica. Ze was daar heel lang. Maar toen kwam er een heftige storm. En toen werd de mast waarmee ze verbinding hadden met de buitenwereld kapot gesneden door de storm. Ze overleefden even van hun voorraden en wachten op een redding. Maar die redding kwam nooit. Mei die in een winterslaap was die was ook de enige overlevende. Toen Mei wakker werd was alles heel anders Overwatch bestond niet meer. De klimaatproblemen waren erger geworden. Ze is nu op weg naar de bewoonde wereld.

Pharah

Echte naam: Fareeha Amari

leeftijd: 32 Beroep: beveiligingsbeambte

Basis: Giza, Egypte

Als kind droomde Fareeha om net als haar moeder om in Overwatch te komen. Uiteindelijk belandde ze in het Egyptische Leger. Door haar hardnekkige doorzettingsvermogen en dapperheid. Kreeg ze een hoge rol in het leger. Ze was heel geschikt voor Overwatch maar toen bestond Overwatch niet meer. Ze kreeg complimenten van het leger voor een goede service. Ze ging werken bij Helix Security International een bedrijf waarbij ze Robots maken en die worden beschermt. Ook al is Overwatch “overleden” ze wil nog steeds de wereld verbeteren.

Reaper

Echte naam: onbekend

leeftijd: onbekend

Beroep: huursoldaat

Basis: onbekend

Sommige mensen zeggen dat er iemand bestaat in het zwart gekleed die alleen bekend staat als Reaper. Waar hij verschijnt is de dood. Reaper is een snelle huursoldaat. En een harteloze moordenaar die voor veel aanslagen zorgt. Hij vecht veel maar werkt voor geen organisatie. De mensen die hij vermoordt zijn niks meer. Hun zielen zijn uit hun lichaam zuigt. Zijn cellen zijn ook raar. Mensen geloven dat hij op voormalig Overwatch agenten jaagt.


 

 

 

 

 


 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *