Overwatch: Storm Rising. Een gloednieuwe PvE

Overwatch is laatst met een grote update gekomen: een nieuwe Archives event: Storm Rising. Storm Rising is een PvE dat betekent dat je in een team van vier allemaal verschillende vijanden die door een computer worden aangestuurd moet elimineren. In het verhaal krijg je eerst een filmpje te zien. Je ziet dat Tracer, Mercy, Winston en Genji proberen een grote baas van Talon(een vijandige organisatie) gevangen te nemen. Maar hij wordt goed bewaakt. Het lukt om de bewaking te elimineren. Maar de baas ontsnapt en dus moet je hem achtervolgen.

Eerst moet je uit een karakter kiezen: Tracer, Winston, Mercy of Genji. Je begint dan in een garage in Havana in Cuba. Je komt eerst drie talon troepen tegen 1 wat sterkere en 2 zwakkere. Later kom je veel troepen tegen. En een Sniper. Als je die hebt verslagen kom je een gebouw binnen. En dan zie je veel troepen staan en komt er een Assassin. Dan komen er ook troepen vanuit het dak. En er komt een grote tank met heel veel hp. Als je al die troepen hebt overleefd moet je een payload naar een fort brengen onderweg kom je nog wat vijanden tegen. Zodra je je bestemming bereikt moet je jezelf zien te verdedigen tegen de laatste horde troepen. Als je dat hebt gedaan dan krijg je een eind filmpje te zien. Je krijgt te zien dat die grote robot-baas van Talon wordt gevonden door de 4. En zeggen dat ze iemand willen spreken. Dan krijg je egypte te zien met Doomfist en hij is met iemand aan het praten maar niemand weet wie.

Troepen

Je het verschillende troepen waartegen je moet vechten:

Normale troepen: De normale troepen zijn het zwakst ze schieten zoals Baptiste en kunnen rollen zoals McCree. Ze hebben het minste hp van allemaal namelijk 200 en er zijn er heel veel van.

Enforcers: De Enforcers hebben veel hp 400 hp en 300 shield. Ze hebben een Shotgun die van dicht bij dodelijk kan zijn maar van veraf niks. Het duurt lang voordat ze kunnen schieten bij elk schot duurt het lang om te laden.

Sniper: De Sniper is natuurlijk een sniper je kan de schoten makkelijk deflecten als je Genji bent. Als ze jou in zicht heeft raakt ze vaak ook en het doet veel damage dus probeer haar te ontwijken. Ze heeft 350 hp en 350 shield. Ze heeft ook een Grapling Hook zoals Widowmaker.

Assassin: De Assassin kan teleporteren zoals Tracer. Als ze een doelwit heeft gevonden loopt ze daarop af en de enige manier om die te ontwijken is om een ontwijk abilitie te gebruiken dat leidt haar af en dan kan je haar killen. Maar als ze iemand heeft te pakken doet dat veel damage. Ze heeft 450 hp en 250 shield.

Heavy Assault: Heavy Assault heeft veel hp. Hij heeft een oplaadbare machine gun en schiet heel snel. Als je geen schild of wat dan ook hebt ben je dood. Hij heeft ook een charge als Reinhardt. Als hij heeft gecharged dan blijft hij stilstaan en kan je op hem schieten. Hij heeft ook vier grote dingen op zijn rug die tellen ook als headshots of Critical hits. Hij heeft 10000 hp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *