Overwatch: Workshop een van de leukste updates

Laatst is er op de PTR(public test region) een grote update gekomen. De Workshop heet het. Je kan er coole dingen mee doen. Wat je doet in de Workshop is codes en aanwijzingen geven aan de computer je kan er hele coole dingen mee doen. Er zijn veel leuke gamemodes uitgekomen gemaakt door spelers dit vind ik de leukste:

GAME MODES:

Gun Game:

Gun Game is een oude bekende mode waarbij je kills moet maken om van wapen te switchen. Bij Overwatch begin je met een karakter en bij elke kill die je maakt switch je naar en andere hero degene die mte elke hero een kill heeft gemaakt wint.

Aimbot:

Als je bij een game iemand ziet die alleen maar kills aan het maken en elk schot raakt dan weet je dat hij hackt en report je hem voor hacken. Maar bij overwatch nu kan je legaal aimbotten. Je kan een hero kiezen en gewoon alles raken.

Infection

Bij infection kies je een hero en moet je kills maken als je iemand hebt gekild wordt degene die je hebt gekild jouw hero. Uiteindelijk blijft er 1 hero over. En degene die is begonnen met de hero die heeft gewonnen wint.

Overwatch RPG

Bij Overwatch RPG begin je met een hero die geen abilities heeft en waarmee je alleen kan schieten. Elke paar seconden krijg je geld en je krijgt ook geld door kills te maken als je genoeg geld hebt kan je abilities kopen en je special. Je kan meer damage kopen, meer hp, healing, meer bullet snelheid. En nog veel meer.

Lava Maze

Je hebt in Blizzard World een heel parcour vol met lava dat doe je mte Genji zonder abilities. Als je het aan raakt ben je dood er zijn kleine plekjes waar geen lava is daar moet je in staan en proberen het einde van het parcour te halen. Steeds verder kom je checkpoints tegen als je dan dood gaat spawn je bij de checkpoint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *