Rocket league voetbal met een grote bal en Auto’s

Rocket League is een heel grote game. Bij het spel moet je in 5 minuten zien te winnen van je tegenstander(s). Dat doe je door met je auto de bal in het goal te scoren. Met je auto kan je veel dingen doen. Je kan salto’s maken om sneller naar voren te komen. En je hebt boost. Met boost kan je sneller vooruit. Je kan ook in de lucht ermee vliegen. Als de bal bijvoorbeeld in de lucht is kan je met wat boost ernaar toe vliegen en de bal aanraken. Boost kan je krijgen door over gele dingen te rijden die geven je 12 boost in totaal kan je 100 boost hebben. Aan de zijkanten en in de hoeken heb je grote gele dingen met een wereldbol erop die geven je 100 boost. Je hebt heel veel verschillende auto’s waar je uit kan kiezen sommige kosten geld maar de meeste zijn gratis.

Als je speelt kan je kiezen uit normaal of ranked. Je kan dan kiezen uit solo in je eentje tegen 1 iemand. En je kan Duo’s doen 2v2. Of 3v3. Of 4v4. Met ranked kan je niet kiezen voor 4v4 maar wel 3v3 solo. Dat betekent dat je met mensen komt die in hun eentje spelen in plaats van met mensen in een party. Met ranked moet je eerst 10 wedstrijden spelen om een rank te krijgen.

Dit zijn de ranks:

Verder heb je ook basketbal waarbij je twee grote cirkels op de grond hebt waar je in moet scoren. En je hebt ijshockey. En je hebt Rumble daar krijg je elke 10 seconden een kracht bijvoorbeeld een bokshandschoen waarmee je de bal weg mee kan boksen.

Als je heel goed bent kan je ook veel trucjes doen. Vooral in de lucht. Of je kan bijvoorbeeld dribbelen maar het is wel heel lastig dus je moet goed oefenen voordat je het echt kan. Rocket League is ook een hele grote E-Sport er zijn al veel kampioenschappen gehouden en het is ook leuk om naar te kijken.

Cijfer: 9/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *