Splatoon 2 schieten met verf net als inktvissen

Splatoon 2 is de opvolger van de succesvolle Splatoon 1. Splatoon 2 zal dan succesvoller worden. Het is eigenlijk een soort van schietgame maar dan voor verfliefhebbers het is dan ook een spel met verschillende catogorieen.
Je krijgt veel meer keuze en veel meer wapens en ook beter. Er zit weer een 1 speler modus en die kan je offline spelen. In de trein of het vliegtuig handig als je in het vliegtuig zit dan kan je een hele leuke game spelen.
Je hebt weer online en ranked. Online speel je turf war dat is dat je je veld met jouw eigen kleur meer moet bedekken dan de tegenstanders hebben. Je kan dan alle wapens gebruiken. In ranked dan heb je verschillende spelmodussen.

Splat zones: Dat je een groot vak hebt en als jouw verf er meer in zit dan van de tegenstanders dan gaat jouw teller aftellen de teller is van af 100

Rainmaker: Er is een drakenkop in het midden en die moet je zolang zien te houden 100 seconden zelf kan de drakenkop hele grote stralen afvuren van verf je kunt de drakenkop afpakken door degene die hem heeft te killen.

Tower control: er is een toren in het midden en die toren die moet je aan de andere kant zien te brengen dat doe je om op die toren te staan

Je krijgt nog salmon run iets nieuws dat is met vier online spelers tegen de zalmen co-op spelers. Wat je moet zien te doen is gouden eieren in een mand stoppen. Aan het begin heb je 10 seconden om je veld je eigen kleur te laten maken. Na die 10 seconden dan komen de zalmen. Je hebt verschillende zalmen de kleine een middel een grote en een baas. Die baas moet je proberen uit te schakelen maar daar win je het spel niet mee. Dat gebeurd zo: sommige zalmen laten eieren achter die eieren daar word je beter van maar je krijgt soms gouden eieren die moeten in een mand maar je kan maar 1 goud ei per keer meenemen. En als je die gouden eieren laat liggen dan kunnen de zalmen hen weer pakken.

De zalmen laten ook een groenkleurig verf achter en dat moet je ook nog schoon maken. Maar soms heb je super veel zalmen tegelijk en als je toch dood gaat dan kunnen je medespelers je weer terugkrijgen door hij op jou schiet. Als je dood gaat word je een reddingsboei en daar moeten ze op schieten. En dan heb je de winkels daar kan je kleren en wapens kopen met splatoon geld dat geld krijg je door games te winnen. Ik denk dat het een succesvolle game word en heel goed het zal 21 juli wereldwijd uitkomen. Het zal speelbaar zijn op de switch.

 

Cijfer: 9,5/10

One Reply to “Splatoon 2 schieten met verf net als inktvissen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *