Super Mario Maker 2

Super Mario Maker 2 is laatst uitgekomen. Bij super mario maker heb je veel dingen die je kan doen zoals mario levels bouwen met veel mogelijkheden. Je kan bijna alle vijanden erin stoppen of de raarste voorwerpen. Ook kan je het in super mario bros stijl spelen of in de nieuwste super mario 3d world. Je kan er hele coole levels mee maken met heel veel verschillende mogelijkheden. Je kan al je idee├źn in een level stoppen. Als je levels hebt afgemaakt dan kan je hem online zetten en kunnen andere mensen het spelen. Je kan ook de levels van andere mensen spelen je kan dan zien hoevaak het is gespeeld en wat de snelste tijd is en hoeveel procent van die mensen het hebben gehaald. Ook kan je zien waar iedereen dood is gegaan.

Je hebt allemaal verschillende soorten levels. Levels waarbij je niet hoeft te bewegen. Of puzzel levels waarbij je de juiste dingen moet uitkiezen. Of levels waarbij je in de maling wordt genomen. Het zin allemaal hele leuke levels maar je moet er veel tijd in stoppen om een goed level te maken. Je kan ook doelen instellen dan moet je bijvoorbeeld eerst drie goomba’s verslaan voordat je naar de finish mag. Of je mag tijdens het level niet springen.

Story Mode

In Super Mario Maker 2 heb je ook een Story Mode. Je krijgt te zien dat Mario en een paar Toads een kasteel hebben gemaakt. Maar hij is perongeluk gereset. Je moet dus levels halen om muntjes te krijgen en het kasteel weer te bouwen. Om hem te herbouwen moet je levels halen om muntjes te krijgen met die muntjes kan je het kasteel weer herbouwen. Je moet in de levels zoveel mogelijk muntjes proberen te krijgen. Elk level heeft ook zijn eigen moeilijkheidsgraad. En je hebt soms ook doelen. Als je verder langs de wereld loopt kom je soms ook mensen tegen waar je missies van krijgt.

Je meot dus helemaal opnieuw beginnen met het kasteel elk stuk van het kasteel kost muntjes. Als je iets aan het bouwen bent voltooid het pas als je genoeg taken hebt gedaan. Je hebt allemaal verschillende levels waarbij je Super Mario Maker 2 ook een beetje leert kennen.

Je hebt ook nog de Endless challenge. Dan moet je levels spelen van andere mensen je gaat dan van makkelijke levels naar lasterige levels. Je begint ook met een aantal levens je kan ze verliezen tussendoor maar je kan ook 1 ups vinden waardoor je extra levens krijgt. Tot slot heb je ook nog online multiplayer. Dan moet je tegen drie andere het level halen degene die als eerst bij de vlag is wint. Je hebt ranks als je wint krijg je meer punten voor je rank. En als je verliest gaan ze eraf.

One Reply to “Super Mario Maker 2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *