Valorant: Act III een nieuwe map en een karakter

Riot Games heeft laatst een nieuw seizoen van Valorant uitgebracht. Met het nieuwe seizoen hebben we gelijk al een nieuwe map gekregen en een nieuw ranked seizoen begint dus iedereen moet weer zijn placement matches doen.

Om te beginnen hebben we een nieuwe map: Icebox. De map ligt in Rusland en zoals de naam zegt is het een ice map. Dus er ligt overal sneeuw en de map is omringt door ijsbergen. Het is een andere map dan de eerdere 4 maps. Het is aan de ene kant een heel open map dus met lange grote stukken maar aan de andere kant is het ook op sommige plekken heel nauw en is een shotgun handiger. Het is een ook niet zo grote map ook al lijkt het op het eerste oog wel. De map heeft twee punten met veel ropes waar je aan kunt hangen. De map heeft op dit moment nog wel wat glitches maar ik ga ervan uit dat die glitches snel worden opgelost.

Ook komt er een nieuw karakter. Hte karakter is nog niet uit maar komt op 27 oktober. De nieuwe agent heet Skye en komt uit AustraliĆ«. Ze is een karakter dat draait om dieren. Haar eerste abilitie is een vogel. Die vogel kan je besturen door je muis te bewegen als je de vogel loslaat dan ontploft hij en is het een flash die erg lang duurt. Haar tweede abilitie is een wolf die ze kan besturen. Je hebt een beperkte visie maar als je iemand ziet dan kan je met de wolf erop springen en word hij gestunned. Als laatste heeft ze een healing abilitie dus naast sage word dit de tweede healer ze heeft net als viper een balkje met 100 tot 0 procent staan. Daar kan je zien hoeveel healing je nog over hebt. Je healt in een grote cirkel alle teammates. Maar je kan jezelf niet healen. Haar ultimate zijn frie kleine beestjes die tegenstanders zoeken. Je kan ze volgen om te weten waar een tegenstander is als zo’n beestje iemand raakte dan wordt hij geblined.

Bij het nieuwe seizoen hoort ook een nieuwe battlepass. Je hebt een paar nieuwe mooie skins zoals de ruin series. En dit keer zit er ook een gratis wapen in voor mensen die niet de battle pass hebben de surge sherrif. Verder is bij het nieuwe seizoen ook de singularity skins uitgekomen die ook erg mooi zijn.

Verder heeft deathmatch nog wat wijzigingen en zijn er wat hero nerfs en buffs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *