Valorant de officiele release

Valorant is laatst uitgekomen en er zijn een paar nieuwe dingen sinds de beta. Er is een nieuw karakter en een nieuwe map en er is een compleet nieuw seizoen begonnen.

Het spel heeft er een nieuw karakter bij genaamd Reyna ze is een karakter uit Mexico en kan je vergelijken met sombra uit Overwatch. Haar eerste abilitie is een oog die je kan plaatsen als een vijand daar in kijkt wordt hij verblind en kan moeilijk kijken vijanden die worden verblind worden ook aangegeven dat ze zijn verblind. Met haar tweede abilitie kan ze als ze iemand killt zijn ziel pakken en klan kiezen om of voor een korte tijd onzichtbaar kan worden of ze kan haarzelf healen. Met haar special heeft ze oneindig van haar vorige abilitie en ze schiet dan sneller.

E is ook een nieuwe map die Ascent heet. Het is een map met een groot midden waar snipers goed voor zijn ook heb je veel breekbare deuren. Je hebt point A waar je goed met snipers kan vechten. Bij point B kan je er op 1 manier in door een klein gangetje dus je moet een smoke-granaat gooien om daar veilig door te komen.

In het menu ziet het er veel mooier en overzichtelijker uit en ook de UI in-game ziet er veel beter uit. Er zijn ook veel character changes gekomen.

Het spel heeft ook een nieuwe gamemode en die heet spike rush. Iedereen van de aanvallers heeft een spike om te planten maar iedereen heeft ook het zelfde wapen die je niet zelf kan kiezen. In plaats van de ultimate orbs in de normale game zijn het extra upgrades geworden zoals snelheid, meer damage of een beter wapen. Degene die als eerst 4 rondes heeft gewonnen wint de game het zijn dus snelle leuke potjes.

Ik vind het een leuk spel om te spelen en de nieuwe map en karakter zijn erg leuk ik geef het een 9/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *