Valorant de opvolger van CS:GO?

Valorant is een nieuwe game-BETA die door veel mensen al wordt gespeelt. Het spel is gemaakt door Riot Games die onder andere bekend staan om League of Legends. Valorant wordt door veel mensen gezien als een mix tussen CSGO en Overwatch.

Het spel is een 5v5 PvP en het lijkt erg op CSGO het zijn snelle korte rondes waarbij je moet proberen de bom te planten of alle tegenstanders uitschakelen. De verdedigers moeten proberen om de bom te defusen. Je speelt 25 rondes en de het team met de meeste overwinningen wint het spel.

Het spel aan het begin heb je een koop fase daar kan je wapens kopen, abilities of andere dingen. Je hebt net als in Overwatch Agents ze hebben allemaal unieke abilities en ze hebben allemaal hun eigen ding.

Het spel is free to play maar is op dit moment een Beta dus je moet vragen of je de Beta mag spelen. Het spel zelf komt in de zomer dit jaar uit en het wordt dan ook free to play.

Ik vind het een spannend spel en er zijn leuke snelle rondes. Ik vind het spel alleen wel een beetje gestolen van andere games en ze hebben niet echt iets zelf origineels bedacht. Als ze zelf nog iets hadden bedacht dan was het echt een goed spel maar het lijkt te veel op CSGO. De abilities in het spel zijn ook wel cool maar het is ook weer een beetje gestolen.

Voor de rest is het een leuke game om te spelen/kijken en je hebt er goede communicatie voor nodig. Ik geef het spel een 8/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *