Valorant de succesvolle game van Riot Games

Eerder had ik al gezegd wat ik van het spel vond toen de game pas net uit was. Ik had de game zelf nog niet maar nu ik het heb denk ik er anders over.

Veel mensen zijn de game gaan spelen vanuit veel verschillende kanten. Veel streamers komen onder andere uit Overwatch. Veel mensen hebben gekozen om in plaats van Overwatch te spelen Valorant gaan spelen. Waarom dit gebeurt? Omdat Overwatch de laatste tijd veel kritiek heeft gekregen omdat het spel niet meer leuk is en vooral frustreert nu Valorant is uitgekomen hebben veel Overwatch spelers besloten om een Valorant speler te worden. De Overwatch League MVP van vorig jaar Sinaatra is ook overgestapt naar de game terwijl Blizzard nu bezig is om een speciale skin voor hem te maken in Overwatch.

Ik zelf ben ook Valorant gaan spelen. Ik vind het een leuke game omdat er veel spanning en teamwork in zit en met de verschillende karakters waar de game nog spannender wordt.

De game is nog in beta en als de game zij echte release krijgt(Zomer 2020) dan komen er waarschijnlijk meer karakters en maps bij op dit moment heb je 10 verschillende karakters, 3 maps, 16 verschillende wapens en 5 verschillende sidearms. De game heeft veel potentie en er komen zeker veel leuke toernooien. De game heeft laatst ook een ranking systeem uitgebracht met heel veel verschillende ranks.

Als je het spel zelf ook wil spelen is dat nog wel lastig. Je moet een Riot games account aanmaken en koppelen met je Twitch account. Als je dat hebt gedaan dan moet je minimaal meer dan 2 uur Valorant streams op twitch kijken. Hoe meer je kijkt hoe meer kans je hebt. Je moet wel een beetje geluk hebben om zo een sleutel te krijgen

Er zijn wel een paar nadelen aan de game. Ten eerste de potjes duren erg lang elk potje duurt in ieder geval een half uur en kan nog langer worden. De abilities van de karakters lijken heel erg op elkaar je hebt veel verschillende rookgranaten en er zijn ook veel abilities gestolen van Overwatch wat je ook kan zien. En de in-game purchases zijn ook erg duur.

Maar verder blijft het een leuk spel om te spelen. Het zijn snelle korte rondes waarbij je goed moet samenwerken ik denk dat deze game nog heel groot kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *