Valorant: Killjoy een nieuwe gevaarlijke agent

Valorant Act 2 is laatst live gegaan dat is een nieuw seizoen van de ranked modus. Er zijn daarbij veel nieuwe dingen gekomen in de game waaronder een nieuwe agent: Killjoy

Als eerst zijn er veel ranked veranderingen gekomen met een nieuw soort rank systeem. Waarbij je je wins tegen goede spelers zwaar worden geteld voor je rank. Er is een ook een nieuwe gamemode bij gekomen FFA waarbij je geen abilities oneindig geld hebt en het gaat erom wie de meetste kills heeft. Als je iemand killt reload je gun automatisch en dropt hij health.

En er is een nieuwe Agent: Killjoy. Ze is een duits iemand die veel coole abilities heeft. Als eerst heeft ze een turret dat is haar signature abilitie en die kan je neerzetten op een plek en lockt automatisch op een enemy maar doet wel heel weinig damage. Hij kan vernietigd worden en geflashed. Daarna heb je haar alarmbot als iemand in de range van de alarmbot komt dan gaat hij automatisch naar hem toe en word de vijand kwetsbaar waardoor kogels veer meer scahde doen. Als laatste abilitie heb je nanoswarm die kan je op een plek neerzetten bijvoorbeeld op de spike en dan kan je hem laten ontploffen wanneer je wil het doet veel schade voor iedereen die erin staat ook je teamgenoten.

Als laatste heb je haar special. Lockdown. Je zet het neer en duurt 13 seconden om hem te activeren als hij geactiveerd is kunnen vijanden in die radius geen wapen meer gebruiken en ze zijn heel sloom. Je kan het ook vernietigen maar hij wordt vaak bewaakt. Het is handig om die te gebruiken als je een spike plant zodat de vijanden niet in je buurt kunnen komen.

Ze is op dit moment nog best overpowerd vinden veel mensen. Dus verwacht nerfs. Je moet haar nog wel eerst unlocken om haar te kunnen spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *