Valorant waar is alle hype voor de game gebleven?

Toen Valorant in de Beta was waren er erg veel mensen die het spel speelden of wilden spelen. Iedereen had er het bijna over en het had meer dan 1 miljoen kijkers op twitch wat heel erg veel is vergeleken met andere grote games. De vele kijkers wilden allemaal een key krijgen om het spel te spelen want het was een succesvolle game. Maar toen het spel officieel uitkwam toen was er niet zoveel hype als bij de Beta. De rede daarvoor zijn meerdere dingen.

Het eerste ding is, is dat veel mensen de map layout heel slecht vinden vergeleken met bijvoorbeeld CS:GO. Er zijn te veel hoekjes kleine campplekjes en veel teveel routes en gangen.

The Real Reason Why Valorant Maps Arent as Good as CS:GO ( I dont ...

Op dit plaatje zie je ook dat de CS:GO map veel meer open is dan de map van Valorant wat veel mensen niet fijn vinden.

Een ander probleem is dat het spel best wel snel saai word. Zeker om naar te kijken er zit gewoon minder actie in dan in een spel zoals Overwatch en daarom zijn er veel mensen snel mee gestopt.

Dit is denk ik het grootste probleem in Valorant de cosmetics zijn heel maar echt heel duur. Sommige wapenskin paketten kosten wel 100 euro en dat is gewoon te duur dus mensen vinden dat ook belachelijk duur.

Veel mensen vinden het rank systeem ook niet goed want als je eenmaal in de hoogste rank zit dan is er niks meer om voor te spelen in tegenstelling to Overwatch waar je een Top 500 honderd hebt dat continu veranderd

De game is ook niet origineel er is erg veel gestolen van CS:GO en overwatch en heel veel van de abilities lijken op elkaar er zijn ook nog niet. zo veel wapens als in CS:GO

Ik vind de game leuk om te spelen maar soms ook frustrerend door de veel toxicity en als je dood bent ben je dood wat frustrerend kan zijn. Maar ik heb er verder wel veel plezier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *