World of Warcraft: Het begin van het spel

Aan het begin van WoW(World of Warcraft) moet je eerst kiezen of je bij de Alliance hoort of bij de horde. Dan moet je kiezen welk ras je doet bijvoorbeeld een mens of een dwerg of een orc. Daarna moet je kiezen welke klasse je neemt dat heeft invloed op je abilities. Ik heb Het Tauren-ras gekozen en ik ben een hunter.

Het begin

Bij het begin van het spel moet je een paar kleine missies spelen. Ik moest een paar vijanden verslaan en spullen van hun krijgen. Aan het begin heb je nog een paar abilities en ben je niet zo sterk. Bij sommige levels krijg je nieuwe abilities. Maar aan het begin moet je alleen kleine en slappe vijanden verslaan. Later vertrekte ik naar een ander dorp waar ik nieuwe missies kreeg en ik moest uiteindelijk ook een kleine baas verslaan.

Toen ik klaar was met veel missies ging ik naar de hoofdstad van mijn gebied. Ik moest heel lang vliegen voordat ik er was. En ik ging weer missies doen in een hele grote stad later ging ik ook met de baas van de Taurens praten en kreeg daar ook een missie van toen werd ik geteleporteerd naar een rare kermis waar je veel spellen kon doen.

Later als je klaar was om te vertrekken ging ik naar Origimmar de hoofdstad van de Orcen en de Hoofdstad van de Horde. Het is ook de grootste stad van de Horde. Met de grootste leiders. Daar moet je belangrijke mensen spreken om missies te krijgen. Het zijn belangrijke missies. Ik heb er voor gekozen om een tijdje rond te Hangen in de Northern en Southern Barrens. Ik was er een te laag level voor maar ik heb het overleefd. Je kon ddar ook met een boot varen naar andere eilanden.

Later en later word je steeds sterker en ontdek je veel meer gebieden en je krijgt lasterige missies. Maar het wordt wel leuker zeker als je het met vrienden speelt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *